|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
Napisane przez Calipso88
Haha ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ja i nie spać? tzn...no pierwszej nocy nie umiałam zasnąć  ;] ciężko mi się spało  haha
Dzięki dziewczyny za gratki i ciepłe słowa!
Trzymam kciuki za KOLEJNE!!
Niesamowicie uskrzydla mnie, jak mój A teraz do mnie pisze smsy "moja narzeczona" albo tak do mnie mówi... eh... jak ja Go kocham!
Ale powiem Wam, byłam na cmentarzu groby pomyć i spotkałam swojego ojca. Powiedziałam mu, a on potraktował informację, jakbym mu powiedziała "właśnie byłam u piekarza i kupiłam bułkę" : "co z tego" ... z reszta jego matka czyli de facto moja babka - tak samo do tego podeszła :/ i jest mi smutno i utwierdzam sie w przekonaniu, że na weselu go nie będzie...
...a ono odbędzie się 3. VIII 2013 ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Już data ślubu ustalona? Super! 
A co do bliskich - ja mam praktycznie zerwane w 100% więzi z dalszą i bliższą rodziną. Dlatego jeżeli kiedykolwiek dojdzie do mojego ślubu (o ile w ogóle dojdzie), to będą na nim z mojej strony tylko rodzice i babcia.