2011-10-28, 19:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Cytat:
Napisane przez sara 85
Mnie martwią jej cycuszki, bo nie ma płaskich tylko wystające.
ja robiłam wczoraj fajne ciasteczka-pieguski kukurydziane, bardzo dobre. Zrobiłam chyba 30 szt, po 2 godz nie było śladu po nich. Mogę napisać przepis, bardzo prosto się robi
powystawiałam Zosi ubranka i czapki z tamtego roku i sprzedałam za niezłą kase. Sukienkę z h&mu hello kity kupiłam za30 zł w promocji, a sprzedałam za 32 zł 
|
a moja ma za to wklęsłe suty-od urodzenia
fajny przepis-ja z rodzynami może zrobię
i ładnie się ubranka sprzedały , u nas dalej zastój. Chyba oddam koleżance te co mi zostały
Cytat:
Napisane przez blistex
Julka pakuje osła do tej budy, ale i tak najbardziej lubi krowę  wszędzie ją nosi ze sobą, nawet się razem kąpią 
|
ja mojej kupiłam ostatnio ten pierwszy nr, z krową i świnią i też normalnie je wszędzie ciąga-i spać w południe i kąpać. Jeszcze tak z żadnymi zabawkami nie miała, a takich figurek zwierzątkowych trochę ma. Już się niby kładzie na drzemkę, a tu nagle: "nie ma muuu, nie ma chruma, nie ma konika". Dziś kupiłam jej tą drugą część z konikiem, kurą i owcą i po południu z całą bandą spała (jeszcze do tego pony).
A jak się uśmiałam jak jej pokazałam że krówka ma oczka zamknięte, a ona na siłę chciała je otwierać
|