Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-29, 08:41   #1856
jagoda352
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Nie ma za co spróbuj tej serii,ja polecam serum,krem na noc-to testowałam,a bardzo chwalą krem pod oczy który teraz jest w cudnej cenie 28 zł,ja go bio i już się nie mogę go doczekać a szczerze,to mnie korci jeszcze czerwona emulsja z ka,15 str.15 (zwłaszcza że teraz na anew mamy 45% upustu pod warunkiem zamówienia na 3 kosmetyki )

tak,widziałam katalog 17 i niuchałam pachnącą stronę
mówisz że kredka Flashy Copper ładna? własnie ją będę brać

Jakby tu opisac zapach...znasz zapach Far Away Dreams? bo mają wspólną nutkę Nowy Incandessence jest kremowo-kwiatowo-miodowy,tak bym go opisała Niektórzy mówią że mydlany,ja czuję kwiaty,miód,plus własnie taką kremową nutkę

Tak,używam go od lat i zawsze zimą wyciągam

Ładnie to zapach fiołków,irysów jakieś fioletowe kwiaty,osłodzone jakby wanilią...to ciepły kwiatowy zapaszek,bardzo przyjemny

zapraszamy wcale nie ma załatwiania

żadnego zamawiasz kiedy chcesz,kiedy sobie uzbierasz na zamówienie,dobrze byłoby uzbierać na 150 zł żebyś nie musiała płacić za paczkę

Witam Dla mnie kat. 15 to już przeszłość W AM 16 również jest specjalny program zarobkowy: Kup min. 2 zestawy Anew, a otrzymasz na nie 45% opustu Znajoma bierze zestaw Platinum, a ja zdecyduję się na czerwony, skoro chwalicie Kremik pod oczy z tej serii czeka w kolejce. A serum dostanę za zamówienie na ponad 400 zł

Najbardziej niepokoi mnie fakt, że mam coraz większe zapasy kosmetyków Anew Nawet nie wiem, kiedy je robię Pozdrawiam.
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora