Wątek
:
Nimfomanki .... część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-10-29, 09:10
#
183
Ketamina
Wtajemniczenie
Dot.: Nimfomanki .... część IX
Hej Wam
Ale zimno dzisiaj
Zaraz wybywam na zakupy
a po południu spotkanie z koleżanką
Cytat:
Napisane przez
Labirynth
Pamiętacie moją zmorę w pracy kolegę narzekającego???
Powiem Wam, że po roku wspólnej pracy dogadujemy się super... jest dla mnie o niebo lepszy niż wtedy.
Jest pomocny, pomaga mi, a nawet się o mnie troszczy, jest strasznie ciepły i jak ja marudzę to on się nabija: co tak narzekasz, narzekasz i narzekasz
Mamy coraz lepszy kontakt, a nawet lepszy niż z reszta ekipy
Super
Do każdego (no dobra, prawie...) w końcu da się dotrzeć
Cytat:
Napisane przez
Labirynth
Do albumu dodałam dwie foty z dziś rana, ofkoz widać, że mam problem, ale i tak miałam dobry humor
Czemu skasowałaś?
Cytat:
Napisane przez
Mocny Akcent
makijaż i włosy poprawiłam. dopijam herbatkę, nie mam się tylko w co ubrać
zaraz coś skromnego dobiorę...i wybywam prawie zaraz....bo muszę się dostać do centrum a mieszkam na końcu świata
jutro Wam opowiem co się działo
I jak tam zabawa??
Cytat:
Napisane przez
mww
Jak na ten wątek przystało, zrobię małe porównanie rozmowy kwalifikacyjnej do seksu - na początku wchodzenia w sferę seksu ostrożnie sprawdzaliśmy co kto lubi (czasami był stres czy dobrz wypadnę), jakie pozycje i pieszczoty sprawiają nam przyjemność, a jak już to odkryliśmy to szliśmy na całość - robiliśmy wszystko żeby mieć z pożycia ogromną satysfakcję... podobnie z rozmowami -te pierwsze ukazują nam jak to wszystko się odbywa, a im więcej takich spotkań za nami tym lepiej wiemy czego pracodawcy oczekują od pracownika/ jakiego szukają i jesteśmy pewniejsze siebie
(mam nadzieję, że zrozumiałyście moje kosmate myśli)
Fajne porównanie!
Ketamina
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Ketamina
Znajdź więcej postów Ketamina