2011-10-29, 14:15
|
|
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 332
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamu¶ki 2
Mam nadzieje ze moja Jula wlasnie takie dni ma - mysle, ze moze ma to zwiazek z odstawieniem slodkosci, w koncu jak przez ostatnie dni jadlam sporo slodkosci to mala miala tez wiecej energii, a od dwoch dni nie jadlam nic slodkiego to i mala nie ma takich bodzcow do fikania? Dzisiaj zjadlam 3 ciasteczka i kawalek polskiego ciasta i czuje ja, choc rzadziej, ale czuje.
Co do sexu ... to na poczatku sie martwilam, ze moze go nie pociagam itp ale po kilku powaznych i dlugich rozmowach z mezem zrozumialam ze po prostu nie ma az takiego libido jak kiedys. Zwlaszcza ze wczesniej widzielismy sie dwa razy w miesiacu, wiec wiadomo sexu bylo wiecej bo stesknieni itp A jak zamieszkalismy razem to mamy siebie ciagle ale ciesze sie bo jak przychodzi co do czego to maz poswieca mi sporo uwagi, skupia sie czesto na mnie bardziej nizeli na sobie, dba o to zebym byla zadowolona z tego sexu to bardzo wazne... mysle ze nie zamienilabym takiego spontanicznego sexu, z takim poswieceniem i uwaga i w ogole ale raz na miesiac nawet na szybkie numerki choc czasem nam sie takie szybkie numerki zdarzaly i tez bylo fajnie
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
|
|
|