2011-10-29, 13:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
Napisane przez czubasek20
Ja już po usg
Hania nadal jest Hanią i waży całe 664 g, lekarz oszacował ze przy porodzie będzie ważyć około 3 kg więc urodzę maleństwo. Zbadał wszystko dokładnie, serduszko zdrowe, nereczki, mózg też  Nawet policzył paluszki u rąk i nóg 
Normalnie strasznie się cieszę, nawet nam języka pokazała skubana, widzieliśmy ją w obrazie 3 d ma nosek po tatusiu ale jest strasznie wstydliwa bo prawie cały czas twarzyczkę zasłaniała.
Teraz bezstresowo (mam nadzieję) czekam do lutego 
|

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87
|
ja tez mam 4.11 
Cytat:
Napisane przez pearpearl
Kamciurka - tanczystopka
Agatku, dzisiaj dolaczam do Waszego klubu smierdziuchow  . Nazarlam sie cebuli, zeby miec wymowke, dlaczego nie chce dac buzi tztowi 
|
ja dzisiaj juz tez cebuli sie objadlam
Cytat:
Napisane przez pearpearl
Izulka, witaj !!!
A powiedz nam cos wiecej o sobie, prosimy  ))
Skad jestes, ile masz lat, co lubisz, czego nie lubisz 
Tak,zebysmy mogly Cie lepiej "poznac" 
|
i czy wolisz czosnek czy cebule 
Cytat:
Napisane przez anankee
żeby mi smutno samej nie było to właśnie zamówiłam sobie pizze 
przecież nie będę sama dla siebie gotować. Zamówiłam 50cm więc będę miała wyżerkę na dziś i jutro, chyba pęknę!!! Niech już ją przywiozą!!!
wiecie co, chyba wyrodna ze mnie matka, wysłałam Emi na wieś, nie ma jej już 4h a ja wcale nie tęsknię!  leże na wyrku i rozkoszuję się wolnym czasem! Tego mi było trzeba. Oby tylko Emi była tam grzeczna i za bardzo nie płakala. Jak przyjedzie to ją wyściskam za wszystkie czasy 
|
dawaj pizze a to ze nie tesknisz to raczej kwestia tego, ze wiesz ze jej sie nic zlego nie dzieje i to dobrze ze umiesz sie tak zrelaksowac, kazdy czasem potrzebuje
|
|
|