Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-29, 13:57   #903
kamciurka
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Ja już po usg

Hania nadal jest Hanią i waży całe 664 g, lekarz oszacował ze przy porodzie będzie ważyć około 3 kg więc urodzę maleństwo. Zbadał wszystko dokładnie, serduszko zdrowe, nereczki, mózg też Nawet policzył paluszki u rąk i nóg
Normalnie strasznie się cieszę, nawet nam języka pokazała skubana, widzieliśmy ją w obrazie 3 d ma nosek po tatusiu ale jest strasznie wstydliwa bo prawie cały czas twarzyczkę zasłaniała.

Teraz bezstresowo (mam nadzieję) czekam do lutego

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
super ja już nie mogę się doczekać, mam wizytę 4.11 po prawie 1,5miesiąca przerwy (przekładana)... ciekawe jak tam Mała się miewa no i ile waży
ja tez mam 4.11
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

Kamciurka - tanczystopka

Agatku,
dzisiaj dolaczam do Waszego klubu smierdziuchow. Nazarlam sie cebuli, zeby miec wymowke, dlaczego nie chce dac buzi tztowi
ja dzisiaj juz tez cebuli sie objadlam
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Izulka, witaj !!!
A powiedz nam cos wiecej o sobie, prosimy ))
Skad jestes, ile masz lat, co lubisz, czego nie lubisz
Tak,zebysmy mogly Cie lepiej "poznac"
i czy wolisz czosnek czy cebule
Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
żeby mi smutno samej nie było to właśnie zamówiłam sobie pizze
przecież nie będę sama dla siebie gotować. Zamówiłam 50cm więc będę miała wyżerkę na dziś i jutro, chyba pęknę!!! Niech już ją przywiozą!!!

wiecie co, chyba wyrodna ze mnie matka, wysłałam Emi na wieś, nie ma jej już 4h a ja wcale nie tęsknię! leże na wyrku i rozkoszuję się wolnym czasem! Tego mi było trzeba. Oby tylko Emi była tam grzeczna i za bardzo nie płakala. Jak przyjedzie to ją wyściskam za wszystkie czasy
dawaj pizze a to ze nie tesknisz to raczej kwestia tego, ze wiesz ze jej sie nic zlego nie dzieje i to dobrze ze umiesz sie tak zrelaksowac, kazdy czasem potrzebuje

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora