Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasza najgorsza randka ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-04, 23:58   #105
paulinka_vel_paulinka
Wtajemniczenie

Dot.: Wasza najgorsza randka ;)

Heh... ostatnio umówiłam się z pewym chłopakiem- bardzo chciał mnie bliżej poznać, sobie myślę 'czemu nie '
...godzine przed spotkaniem okazało się, że zabieramy jeszcze jego kolegów i on chciałby się z nimi napić piwa...no oki - jestem tolerancyjna- wziełam swój samochód (i tak nie zamierzałam pić) i ja ich wszystkich wiozłam... zabrał mnie do jakiejś (jak na mój gust) śmierdzącej speluny...po jakiejś godzinie dojechali jeszcze jego inni znajomi, ciągle pili i w sumie rozmawiali tylko w swoim towarzystwie, nooo może co jakiś czas słyszałam "paula uśmiechnij się" ;/?/ ... poprostu miałam serdecznie dość- chciałam jechać do domu i iść spać! Ale nie..no bo przecierz musiałam odwieść jego wszystkich znajomych ;/ wszyscy byli już porządnie wstawieni, a ja padnięta i nie w humorze- przez ostatnie dwie godziny patrzyłam się w stół mordowałam się tak przez nich od 20-stej do 1-wszej w nocy ;/
...ale jestem tolerancyjna, myślę sobie dam mu drugą szansę- zapowiadało się super bo zabrał mnie do fajnej knajpki (moja propozycja) - coprawda wytrzymał tam pół godziny i w konsekwencij to ja musiałam za niego zapłacić ale nic ,potem zabrał mnie ... na ławeczki pod zamkniętym sklepem gdzie siedzieliśmy z jego kolegą który popijał tanie wino i policja nas spisała ... kolejny piękny wieczór....