Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-29, 16:06   #910
NataliaM1103
Rozeznanie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez izulka4 Pokaż wiadomość
Jestem z woj. mazowieckiego, nauczyciel logopeda z wykształcenia. Mam 26lat. Z TZ jesteśmy już prawie 8lat, a 3 września powiedzieliśmy sobie wreszcie sakramentalne TAK
Teraz codziennie wczytuję się w informacje w internecie, gazetach, bo powiem wam, że cały czas mam wrażenie, że nic nie wiem o pielęgnacji dziecka. Trochę się boję - pierwsza kąpiel, karmienie etc. Zastanawiam się nad wyborem wózka, łóżeczka i z tym wszystkim jestem sama, bo TZ i cała reszta powtarzają, że się nie znają. Ahh...

TZ jeszcze w pracy, więc mogłam na chwilkę wstać i upiec sobie ciasto - idę je wyjąć z piekarnika i zaraz wracam Oczywiście herbatka i kilka porcji ciasta, a co

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Jeśli chodzi o cebulę i czosnek to nie mam ochoty ani na jedno, ani na drugie Za to nadrabiam czekoladą, którą już od dluższego czasu ograniczam. Nawet TZ jak zobaczył, że mam otwartą nową, to zniósł moim rodzicom do kawki. Oczywiście tłumaczył to moim dobrem
widzę,że kolejny pedagog ,nauczyciel
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora