Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świnie w kinie, czyli dlaczego przestałam chodzić do kina...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-29, 16:05   #74
tiramisu_
Wtajemniczenie

Dot.: Świnie w kinie, czyli dlaczego przestałam chodzić do kina...

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
W moich okolicach tak właśnie robili... Wiadomo, jak zobaczą z puszką/butelką to już w ogóle nie ma zmiłuj.
A w moich okolicach nie, raz kazali nam pić dyskretniej, żeby stare baby nie widziały, bo się skarżą Więc Twoja teoria jest błędna. Jak mówisz, ze cos jest karalne, to podeprzyj to odpowiednim przepisem prawnym, bo coś wymigujesz się od odpowiedzi.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Triamisu, matką-sratką bo dzieci nie mam, po prostu doskonale wiem jaki wpływ na dorastanie dziecka ma środowisko głównie na sprawy związane z używkami i seksem.
Taaa... Głównym środowiskiem dziecka jest dom, a nie przebywanie w parku przez 20 min. I ja tam nie mam zamiaru komuś dzieci wychowywać.

A tak mi się przypomniało, jak raz siedziałam z moim chłopakiem na ławce i on miał krótkie spodenki, więc było widać jego podziarane nogi i jedna mamunia swojemy synalkowi oczy zakryła i go tak prowadziła jak przechodziła obok nas, po czym powiedziała "jezusmarja" i się przeżegnała. To znaczy, że zgorszyliśmy jej syna i kiedyś sie wydziara jak zombie-boy i noszenie krótkich spodenek powinno być karalne?

Edytowane przez tiramisu_
Czas edycji: 2011-10-29 o 16:09
tiramisu_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując