Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sześćdziesiątki z plusem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-05, 04:28   #477
Babygia
Zadomowienie

Dot.: sześćdziesiątki z plusem

kochana Robotko!Straszne sa Twoje przezycia,az mi szczeka opadla,tak mi twoja historia z mezem przypomniala moje "pozycie" z eksem.Tez dlugie lata siedzialam z czlowiekiem,ktorego nie znosilam,ktorego nic nie obchodzilo,i czasem tylko cos zrobil w domu,ale dzieci byly zy "glupie",ja "marudzilam",on sie nie mogl "rozwinac",a na moje wszystkie prosby,ze tez chcialabym zrobic cos dla siebie,jakis kurs,czy cos w tym rodzaju,wsciekal sie,ze on swojego czasu na siedzenie z dziecmi tracil nie bedzie.Sam znikal na cale weekendy,po trochu fotografowac(hobby),czase m spotykac jakies babkipewnie tez hobby),az w koncu u jakiejs zostal,to w koncu peklam i kazalam mu tam zostac.Wrocil zbrac swoje manatki i uregulowac sprawe z alimentami,co wygladalo tak:zgodzila sie placic polowe,bo inaczej "nie starczylo by mu na zycie",i grozil,ze jesli sie nie zgodze,to zwolni sie z pracy,i nie bedzie musial placic nic.Bylam wystraszona i zgodzilam sie.
Teraz ma nowa rodzine,kupil mieszkanie i auto na kredyt i nie chce synowi placic alimentow,piekli sie ze syn jest leniwy i nie chce pracowac(syn rozpaczliwie poszukuje zawodowki albo pracy,na razie bez skutku,same odmowy),"nie zyczy sobie,abysmy mu pomagali"bo on jest juz "dorosly" i sam ma sie o to troszczyc.18-letni chlopiec,bez doswiadczenia,bez ukladow!Sam tez mu nie chce pomoc,chodzi mu tylko o kase,syn go nie obchodzi,sam to powiedzial.
Widzisz,niezaleznie od wieku mamy podobne przejscia.
Szkoda ze z ta sprzedaza to takie klopoty.Zawsze bylby to jakis zastrzyk gotowki.Moze jednak jakos tak-prywatnie?na Allegro?Oplaca sie to?
Buzka i usciski

NASZA KLASA http://nasza-klasa.pl/card/11402382/e1546266ad

FACEBOOK http://www.facebook.com/Feline.Gia?ref=profile
Babygia jest offline Zgłoś do moderatora