Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - XXL-ki chudną do M-ki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-29, 17:33   #2105
tyszka_
Rozeznanie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
będzie będzie udany i lepszy napewno bo będzie nas kilka kilogramów mniej ...mam nadzieję że i mój będzie lepszy ,szczęśliwszy i niezapomniany
Będzie, będzie - cytując Ciebie linijke wyżej

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Eldo wyglądasz bosko

Whisky najlepszego, spełnienia marzeń i niegdy ne kończącej się motywcji

Ja mam dziś humor do nie wiedzieć czemu. Głowa mnie boli, apetytu tez nia mam. Zjadałam rano krome z polędwicą, potem jajecznice z dwóch jaj i mała kromeczka chlebka, ryż z papryką, cebulą i serem.

Moj mąż właśnie smaży racuszki z jabłkami. Pewnie bedzie kusił.

Strippi
Głowa do góry kochana Każdy miewa gorsze dni, ciepłą kąpiel sobie zrób i porelaksuj się. Jutro będzie lepiej!
Mężowi wałkiem do ciasta w łeb za karę
A naucz go robić takie otrębowe to oboje skorzystacie

Powiem wam, że na mnie w domu dziwnie patrzą jak mieszam te otręby czasem i śmieją się pod nosem, aaaaaale ja mam satysfakcje

Mama marudzi, że od stycznia się odchudza.
Siostra powiedziała, że to dziwne, że jestem teraz szczuplejsza. Za jakieś 10-12kg będziemy prawie identyczne A to zawsze ona byłą chudziną w domu. Teraz trochę inny tryb życia ma, gorzej się odżywia i już nie jest chudziną. Tzn. nie, że wygląda źle, ale kiedyś byłą bardzo wychudzona. Dziś przy 171cm ma 72kg. Stwierdziła, że jak się obronie to jej mam dietę ułożyć
No a tata dla odmiany, ostatnio mnie zmierzył z góry do dołu jak w getrach biegalam i zaczął dziwnie się podśmiechiwać, ze ja to mam dopiero samozaparcie. (W jego specyficznym kodzie to oznaczało podziw haha).

Wniosek jest taki, że olać reszte. Niech sie dziwnie patrzą jak jemy otrębowe placki, jak na imprezie wyciągam kanapke z kurczakiem z torebki zamiast wcinać pizze. Nie przejmować się i robić swoje

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
tyszka_ męski cel też jest dobry czasem się zastanawiam, czy to nie bardziej motywuje niż "dla siebie" ahaaa i też tak mi się wydaje, że rok 2012 to należy do mnie, do nas hihi

kochane moje, może któraś z was mogłaby mi polecić sklep, który zaoferuje mi wygodne wysokie szpilki?
No, chyba jednak trochę bardziej. W sumie męski cel też jakby jest "dla siebie" haha

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
z tego, Kochana Tylko w tym się spotkałyśmy Tylko mało piszę na ogół Raczej podziwiam efekty dziewczyn, przeglądam co jedzą itd. Nie odzywałam się prawie 2 tyg. zresztą, bo odcięli mi internet
Dziękuję Chciałabym zrzucić jeszcze 7kg do Sylwestra... żeby w Nowy Rok wejść z 6 z przodu, marzenie

f_ola
, skąd ja to znam mój TŻ ma 176cm, więc niedużo, a do tego praktycznie cały czas jest zmęczony pracą, więc ciutkę się garbi siłą rzeczy i wygląda na niższego niż jest. Jak założę szpile, to jesteśmy równi lub prawie równi i dziwnie się z tym czuję. Mój były miał 194cm, więc 26cm więcej ode mnie. Jak nie chodziłam w szpilkach, to opierał łokieć o moją głowę, patrzył się przed siebie i mówił, że mnie tam nie ma, gdzie ja jestem
Na pewno uda Ci się 6 dorobić.
Tylko w trakcie świąt trzeba będzie wysiłek fizyczny chyba o 300% zwiększyć haha
Mi się też marzy 7 na nowy rok
Czyli 2 miesiące i 9 kg. Cel realny. Chyba, że w końcu dopadnie mnie ZASTÓJ o którym zawsze mowa. Jeszcze mnie nie dopadł, więc wszystko przede mną

194cm - idelanie dla mnie
tyszka_ jest offline Zgłoś do moderatora