|
Rozeznanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Cytat:
Napisane przez wybOrOowa
będzie będzie udany i lepszy napewno bo będzie nas kilka kilogramów mniej ...mam nadzieję że i mój będzie lepszy ,szczęśliwszy i niezapomniany ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Będzie, będzie - cytując Ciebie linijke wyżej 
Cytat:
Napisane przez Scio
Eldo wyglądasz bosko
Whisky najlepszego, spełnienia marzeń i niegdy ne kończącej się motywcji
Ja mam dziś humor do  nie wiedzieć czemu. Głowa mnie boli, apetytu tez nia mam. Zjadałam rano krome z polędwicą, potem jajecznice z dwóch jaj i mała kromeczka chlebka, ryż z papryką, cebulą i serem.
Moj mąż właśnie smaży racuszki z jabłkami. Pewnie bedzie kusił.
Strippi 
|
Głowa do góry kochana Każdy miewa gorsze dni, ciepłą kąpiel sobie zrób i porelaksuj się. Jutro będzie lepiej!
Mężowi wałkiem do ciasta w łeb za karę 
A naucz go robić takie otrębowe to oboje skorzystacie 
Powiem wam, że na mnie w domu dziwnie patrzą jak mieszam te otręby czasem i śmieją się pod nosem, aaaaaale ja mam satysfakcje 
Mama marudzi, że od stycznia się odchudza.
Siostra powiedziała, że to dziwne, że jestem teraz szczuplejsza. Za jakieś 10-12kg będziemy prawie identyczne A to zawsze ona byłą chudziną w domu. Teraz trochę inny tryb życia ma, gorzej się odżywia i już nie jest chudziną. Tzn. nie, że wygląda źle, ale kiedyś byłą bardzo wychudzona. Dziś przy 171cm ma 72kg. Stwierdziła, że jak się obronie to jej mam dietę ułożyć 
No a tata dla odmiany, ostatnio mnie zmierzył z góry do dołu jak w getrach biegalam i zaczął dziwnie się podśmiechiwać, ze ja to mam dopiero samozaparcie. (W jego specyficznym kodzie to oznaczało podziw haha).
Wniosek jest taki, że olać reszte. Niech sie dziwnie patrzą jak jemy otrębowe placki, jak na imprezie wyciągam kanapke z kurczakiem z torebki zamiast wcinać pizze. Nie przejmować się i robić swoje 
Cytat:
Napisane przez katiennn
tyszka_ męski cel też jest dobry  czasem się zastanawiam, czy to nie bardziej motywuje niż "dla siebie"  ahaaa i też tak mi się wydaje, że rok 2012 to należy do mnie, do nas  hihi
kochane moje, może któraś z was mogłaby mi polecić sklep, który zaoferuje mi wygodne wysokie szpilki? 
|
No, chyba jednak trochę bardziej. W sumie męski cel też jakby jest "dla siebie" haha 
Cytat:
Napisane przez Bottega
z tego, Kochana  Tylko w tym się spotkałyśmy  Tylko mało piszę na ogół  Raczej podziwiam efekty dziewczyn, przeglądam co jedzą itd. Nie odzywałam się prawie 2 tyg. zresztą, bo odcięli mi internet 
Dziękuję  Chciałabym zrzucić jeszcze 7kg do Sylwestra... żeby w Nowy Rok wejść z 6 z przodu, marzenie
f_ola, skąd ja to znam  mój TŻ ma 176cm, więc niedużo, a do tego praktycznie cały czas jest zmęczony pracą, więc ciutkę się garbi siłą rzeczy i wygląda na niższego niż jest. Jak założę szpile, to jesteśmy równi lub prawie równi i dziwnie się z tym czuję. Mój były miał 194cm, więc 26cm więcej ode mnie. Jak nie chodziłam w szpilkach, to opierał łokieć o moją głowę, patrzył się przed siebie i mówił, że mnie tam nie ma, gdzie ja jestem 
|
Na pewno uda Ci się 6 dorobić.
Tylko w trakcie świąt trzeba będzie wysiłek fizyczny chyba o 300% zwiększyć haha 
Mi się też marzy 7 na nowy rok  
Czyli 2 miesiące i 9 kg. Cel realny. Chyba, że w końcu dopadnie mnie ZASTÓJ o którym zawsze mowa. Jeszcze mnie nie dopadł, więc wszystko przede mną 
194cm - idelanie dla mnie 
|