2011-10-29, 18:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie zima a TŻ tżtówkę gorąco w objęcich trzyma TŻtówki 2009 i rodzynka 2008cz
Cytat:
Napisane przez *Catherrine*
dziewczyny, ale ja głupia jestem  sprawdzałam czy tę promocję "środy z orange" (2 bilety do kina w cenie jednego) można w weekend wykorzystac
enamour, przeglądałam Twojego bloga i oto moje spostrzeżenia  :
-zachęciłaś mnie do wypróbowania odżywki ziaji (jak te wszystkie swoje zakończe to kupię 
-napaliłam się na tę odżywkę bananową  co to są za sklepy fyzjerskie? normalni ludzie mogą tam kupowac?
zaraz sprawdzę, może na all jest taka maska 
-macie strasznie tanie bilety do kina 
u mnie w tygodniu 17/22zł a w weekend 21/28zł (ulgowy/normalny) 
-superowy jest ten sweterek z zebrą i jak go nie chcesz to wymień się za coś albo mi go oddaj 
|
Co do tych biletów, to ja kiedyś z dwoma koleżankami rozmawiam:
Pierwsza mówi - To co idziemy w piątek na imprezę? Ale w piątek jest Środa Popielcowa ;/
Ja - Co, środa popielcowa już w piątek? Tak szybko?
Druga - Śmieje się jak głupia Co wy w piątek macie środę popielcową? 
Miło mi, że zajrzałaś na bloga, dziękuję 
- Odżywka z ziaji jest boska, teraz siedzę i włosy macam 
- Sklepy fryzjerskie są chyba w każdym mieście, tam mają np. odżywki które używają fryzjerzy. Tak, normalni ludzie tez mogą tam kupować 
- Bilety u nas kosztują bodajże 15 zł w każdy dzień oprócz wtorku (12 zł) A na 3d kosztują chyba 17 zł.
- Do sweterka komentarze na blogu i Ty mnie przekonałaś, może będę w nim chodzić. Nie oddam! 
Wcześniej używałam tej maski.
Te maski mają 1000 ml. Weź je człowieku w ciągu roku zużyj
|