Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie zima a TŻ tżtówkę gorąco w objęcich trzyma TŻtówki 2009 i rodzynka 2008cz.IV:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-29, 19:06   #1330
*Catherrine*
Zakorzenienie

Dot.: Idzie zima a TŻ tżtówkę gorąco w objęcich trzyma TŻtówki 2009 i rodzynka 2008cz

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
Co do tych biletów, to ja kiedyś z dwoma koleżankami rozmawiam:
Pierwsza mówi - To co idziemy w piątek na imprezę? Ale w piątek jest Środa Popielcowa ;/
Ja - Co, środa popielcowa już w piątek? Tak szybko?
Druga - Śmieje się jak głupia Co wy w piątek macie środę popielcową?

Miło mi, że zajrzałaś na bloga, dziękuję
- Odżywka z ziaji jest boska, teraz siedzę i włosy macam
- Sklepy fryzjerskie są chyba w każdym mieście, tam mają np. odżywki które używają fryzjerzy. Tak, normalni ludzie tez mogą tam kupować
- Bilety u nas kosztują bodajże 15 zł w każdy dzień oprócz wtorku (12 zł) A na 3d kosztują chyba 17 zł.
- Do sweterka komentarze na blogu i Ty mnie przekonałaś, może będę w nim chodzić. Nie oddam!

Wcześniej używałam tej maski.
Te maski mają 1000 ml. Weź je człowieku w ciągu roku zużyj
u mnie na 3d to jeszcze droższe te bilety, a dodatkowo doliczają 3 zł za okulary.. czyli jak idziemy z TŻem na 3d to płacimy ponad 50zł.. A teraz jak przestałam byc studentką to jeszcze drożej będzie
dlatego lubię środy z orange może w tę środę pójdziemy bo załapałam się na ten kod promocyjny, TŻ ma pierwszą zmianę, więc wszystko pasuje tylko nie repertuar u mnie nie grają tego na co Paula poszła..

Nie macaj tak włosów, bo Ci się przetłuszczą
Moj TŻ to mnie cały czas po włosach maca i nie muszę go zmuszac a kiedyś to się trochę o to wkurzałam (ale w myślach) że mnie tak wkoło po głowie i włosach maca, że mi się targają, plączą i przetłuszczą teraz mi wszysto jedno

1000ml w ciągu roku spokojnie bym zużyła używając 2 razy w tygodniu.. ale 24 mies. to 2 lata, to już w ogóle spokooojnie

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
Słyszałam to Mój tata jest strasznym kawalarzem. Miliardy kawałów zna.
Mój TŻ to ma pamięc do kawałów, sypie nimi bez ograniczeń oczywiście 99,9% zboczonych..