Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zemsta jest słodka-tlyko jak ją wymyślić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-05, 09:51   #29
Nektarynka
Zadomowienie

Dot.: Zemsta jest słodka-tlyko jak ją wymyślić?

Cytat:
Napisane przez mychaaa Pokaż wiadomość
ale jestescie hamskie naprawde i wredne, no a jak to wy byscie byly mlodszymi siotrami to co?dajcie spokoj bo zachowujecie sie jak piecioletnie dzieci w piaskownicy "mamusiu bo ona mi zabrala grabki!!łeeeee!!" pfff...to jest smieszne poprostu,(bez urazy ale to wasze rodzenstwo!!! )i ten pomysl z wlaniem wody utlenionej do szamponu( ) jest naprawde glupi!!!!i nie wiem czy ktora kolwiek chcialby byc na miejscu swojej siotry po umyciu wlposow takim szamponem, ja mam starsza siotre i tez czasem jej podbieram jakies rzeczy ale to ze wy sie tak wkurzacie swiadczy tylko o tym jakie jestescie pazerne i samolubne i to ze wy siotrze tez cos wezniecie/zniszczycie(!) to jest bez sensu i to nie jest rzaden sposob naprawde bo moja sis tez wyprobowala cos takiego ale juz sie z tym pogodzila bo ona podbiera mi a ja jej. Zastanowcie sie troche nad tym co robicie i komu
To jakieś paranoje, co Ty wypisałaś!
Zaczęło się od tego, że to siora pierwsza zaczęła podkradać moje rzeczy. Jakiś czas byłam pobłażliwa i darowałam. Zaznaczam, że ja nie brałam jej ani jednej rzeczy! I co o tym myślisz ? Ona miała zawsze jakieś pieniądze ... stać ją na kupno a ja wybrałam życiową drogę -studiowanie i co ma poradzić biedna studentka ? Oczywiście po jej niemiłym incydencie ( po długim czasie "tolerowania" jej wybryków ) też zaczęłam jej podbierać niektóre rzeczy w akcie desperacji. Czemu nie? Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie - bez wyjątków, że to rodzina itp. bla bla bla. Niech w końcu nauczy się uczciwości i szacunku! Gówniara jedna!
Popieram Ginchy - jakieś zarobione ciężko pieniądze oszczędzałam i kupowałam sobie sama - wystarczają mi kosmetyki na długo. Co do ciuchów ... ja szanuje każdą rzecz a ona? Wszystko poniszczone po paru założeniach więc nadal myślisz żeby jej cokolwiek pożyczyć z dobrego serca? Chyba mamy odmienne zdanie
U Ciebie w domu może jest zupełnie inaczej, skoro rodzice dają Tobie pieniądze za każdym razem jak poprosisz, ale niektóre osoby, większość, zarabiają sobie na przyjemności same i nie zgodzę się z Tobą żeby za każdym razem pobłażliwie ustępywać rodzeństwu, które pieniądze woli wydać na piwo niż zakupić sobie jakąś praktyczną rzecz, która wystarczy na długo! Nic dodać, nic ująć !
Nektarynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując