2011-10-29, 20:24
|
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 481
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamu¶ki 2
dobry wieczor Dziewczynki
my wrocilismy niedawno, bylismy nad morzem ze znajomymi, pozniej aby wyrwac sie z wiochy pojechalismy do duzego miasta i poszlismy na tajskie jedzonko bylo dosc dobre, kupilam sobe kolczyki i troche sobie pochodzilismy, a jak ja sie szybko mecze, ciagle kazalam zwalniac teraz kluje mnie cos, ale mam nadzieje ze to od jelit, bo wzdecior ogromny jest
takich fajnych mamy tych nowych znajomych , tyle z nimi smiechu, nie trzeba uwazac co sie mowi, co sie robi, tak fajnie i swojsko ale jednak na poziomie, trudno o takich ludzi z ktorymi tak milo sie czas spedza, no ale niestety miedzy nimi za bardzo dobrze sie ostatnio nie uklada...bo nie jest latwo przyjechac do obcego kraju, zyc na wsi z dala od ludzi, praktycznie widziec tylko siebie nawzajem...nie jest to latwe i wtedy sie okazuje ze pieniadze to nie wszystko. tez mielismy takie problemy po kilku miesiacach tutaj, na szczescie prace mamy praktycznie zero stresowa, wiec potrafimy sie zrelaksowac i sie dotarlismy juz chyba.i moj Tz przezywa ze jak oni sie rozejda to pewnie wyjada i stracimy takich super znajomych.dzisiaj nie jadlam nic slodkiego!!!
zaraz wejde na maila to sprawdze Karolca Twoj brzuszek z wczoraj, a mnie dzidzia tak kopie ze szok!!!
|
|
|