Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-29, 21:30   #650
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ja też tak myślę...ja nie jadę na cmentarz, bo nie umarł mi nikt bliski....niedawno zmarł mój dziadek, ale nie miałam o nim pozytywnego zdania...nie będę się wdawać w szczegóły, bo nie mówi się źle o zmarłych...pewnie znów dostanie mi się od mamy, bo "trzeba się pokazać...kto ma najładniejsze kwiaty, największy znicz"...bleee no i nie cierpie tych tłoków...jakbym jechała na pewno nie 1.11...
ja na cmentarz lubię iśc,ale nie wtedy kiedy muszę,czyli nie 1.11,lubię sobie pojechać jak jest spokój a jak opierniczałam koleżanki jak wymyślały jakie znicze kupić,czy 48 czy 72h i jakie kwiaty żeby grób był zapełniony,bo jak to będzie wyglądało

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
pierwsza pewnie będzie Sarunieczka bo ona już ma wiosną chyba wrzucała na katalogowy
no własnie próbuję odszukać ale wyszukiwarka na katalogowyum nie działa mi od dawna...

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kiedy jest powtórka Voice???...nie mam TVP2 w tej chwili i lukam na Mam Talent
szczerze to nie wiem,dlatego oglądam Voice na żywo a MT powtórkę będę w necie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora