Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa! IX/X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-29, 21:55   #3863
anciaahk
kosmitka

Dot.: Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
u mnie (odpukac!!!!!!!) czas się wydłuża na szczęście
Tak powinno być .
Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
czytam sobie wizaz moje słoneczko sobie lezy na pleckach az tu nagle patrze a ona na boku sama sie obrocila popołudniu tez sie obrociła sama myslałam ze to przypadek a jednak nie
To mój taki akrobata nie jest, chyba, że chce spać, to tak się kręci, że na brzuch się kładzie, ale obracaniem bym tego nie nazwała.
Aż mnie to zaczyna martwić.
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
W nocy jest ok - karmie tylko 2 razy - książkowo, ale w dzień różnie. Raz co 1h, raz co 2, co 3- jak ciumka piąstkę to daje cyca
Aha, mój jak piąstkę to daję smoka - chyba że wypluwa i się denerwuje, jak wsuwa ramię - aż zasysa to wtedy.
W nocy różnie, ale 2 razy to zazdroszczę, my 1-2 i 4 obowiązkowo, potem juz najczęściej nie śpi, wtedy 6 i już co 2 h.

Dzisiaj nawet nieźle poszło mi z tym wydłużaniem czasu, ale nie ciesze się, bo mógł to być przypadek.

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Zakupy całkiem udane Szymek przespał całe Na prezent dla chrzestnej kupiłam śliczny kalendarz na przyszły rok
Brawa dla Szymka .
Cytat:
Ee nie było czego Powiem szczerze, że strasznie się stresowałam,że się obudzi i zacznie wyć ale spał na szczęście
Mi już ten stres minął, jego przywilej płakać i mam w nosie, co sobie inni pomyślą.
Cytat:
Noo ładna waga Ale kręgosłup chyba masz wyrąbany, co? Szymon waży 6kg a ja mam czasami ręce do kolan
Jakoś daję radę, na szczęście noszę go coraz mniej, jeśli trzymam na rękach to staram się na siedząco, oczywiście różnie to bywa.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora