2011-10-29, 21:55
|
|
|
kosmitka
|
Dot.: Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8
u mnie (odpukac!!!!!!!) czas się wydłuża na szczęście
|
Tak powinno być .
Cytat:
Napisane przez tusia872
czytam sobie wizaz moje słoneczko sobie lezy na pleckach az tu nagle patrze a ona na boku  sama sie obrocila  popołudniu tez sie obrociła sama myslałam ze to przypadek a jednak nie 
|
To mój taki akrobata nie jest, chyba, że chce spać, to tak się kręci, że na brzuch się kładzie, ale obracaniem bym tego nie nazwała.
Aż mnie to zaczyna martwić.
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605
W nocy jest ok - karmie tylko 2 razy - książkowo, ale w dzień różnie. Raz co 1h, raz co 2, co 3- jak ciumka piąstkę to daje cyca
|
Aha, mój jak piąstkę to daję smoka - chyba że wypluwa i się denerwuje, jak wsuwa ramię - aż zasysa to wtedy.
W nocy różnie, ale 2 razy to zazdroszczę, my 1-2 i 4 obowiązkowo, potem juz najczęściej nie śpi, wtedy 6 i już co 2 h.
Dzisiaj nawet nieźle poszło mi z tym wydłużaniem czasu, ale nie ciesze się, bo mógł to być przypadek.
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------
Cytat:
Napisane przez 19natka88
Zakupy całkiem udane  Szymek przespał całe  Na prezent dla chrzestnej kupiłam śliczny kalendarz na przyszły rok 
|
Brawa dla Szymka .
Mi już ten stres minął, jego przywilej płakać i mam w nosie, co sobie inni pomyślą.
Cytat:
Napisane przez 19natka88
Noo ładna waga  Ale kręgosłup chyba masz wyrąbany, co?  Szymon waży 6kg a ja mam czasami ręce do kolan 
|
Jakoś daję radę, na szczęście noszę go coraz mniej, jeśli trzymam na rękach to staram się na siedząco, oczywiście różnie to bywa.
|
|