2011-10-30, 08:41
|
|
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 481
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamu¶ki 2
dzien doberek
anagat to jest ciazowy brzuszek tez tak mialam jak karolca ze byl maly maly a pozniej jak wywalilo to az sama sie dziwilam codziennie, wczoraj znajomi tez sie zdziwili bo nie widzieli mnie 1,5 tygodnia i ze brzuchol juz taki. a w sumie to do 16-17 tygodnia byl maly, ale teraz to juz dosc pokazny, musze wstawic fotki ktoregos dnia.
dzisiaj mam w planie zrobic placuszki dyniowe z racji halloween, bo Tz stwierdzil ze on nie chce dyniowej zupy bo to bedzie zupa krem, on wytnie buzke dla dyni, ja wyjme z niej srodek, wstawimy swieczke i postawimy to straszydlo na podworku, aby przegonila zle dusze....a te dobre zachecila do zabawy...jako ze taka idea tegos wieta tutaj risotto jeszcze mam w planie,ale zobaczymy bo do kina jedziemy popoludniu.
anagat swoja droga masz dobry plan co do pracy, trzymam kciuki, to straszne z ta dziewczyna Pakistanka.
milej niedzielki, ja po zmianie czasu oczywiscie wstalam...o wczorajszej godzinie i juz jestem po sniadaniu, a Tz to juz nawet z psem do parku pojechal ...chyba sie starzejemy
Zariah baw sie dobrze na baby show...ja tez cos moze kupie...tylko ze jade na car boot, a to troche co innego, ale tez mozna cos znalezc
kurcze pomylilo mi sie ...jutro jest halloween a nie dzis.
Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2011-10-30 o 08:56
|
|
|