Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-30, 09:22   #1007
aga__tka
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
UWAGA! się chwalę ostatnimi zakupami, za całość dałam całe 18zł
a kurta kupiona już jakiś czas temu, w lumku na wagę, nówka, z metką sklepową za.... oszałamiające 5,80zł

Aaa, i mam prośbę. Odda mi którąś małego człowieka? Bo ciuchów mam tyle, że nie wiem czy każdą chociaż raz mój nałoży, ale za taką cenę nie mogę się oprzeć

Nie martw się - przyjdzie zima, to Ci się odechce biegania po sklepach, to jak teraz nakupujesz, to będziesz mieć na zapas - szczególnie że jak już wózek zapakujesz na dwór, to tym bardziej nie będziesz chciała po sklepach się uganiać, bo byś musiała dzidzię rozbierać i w ogóle...

Ja się poprzednio zagapiłam za to i prawie nic nie miałam wcześniej nakupowane, a w szpitalu prawie miesiąc przed terminem wylądowałam, więc się potem skończyło na tym że mi mąż staniki do karmienia kupował i masę rzeczy dla dziecka (oczywiście większość kupiłabym inaczej ) - więc teraz myślę że trzeba jednak mieć wszystko wcześniej przygotowane...

Ja do teściowej mówię tak dziwnie właśnie: Co mama myśli - jest mi tak dużo łatwiej, bo wprost na ty, lub jak do własnej mamy bym nie umiała...
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora