Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie zima a TŻ tżtówkę gorąco w objęcich trzyma TŻtówki 2009 i rodzynka 2008cz.IV:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-30, 11:42   #1477
asiula1306
Zakorzenienie

Dot.: Idzie zima a TŻ tżtówkę gorąco w objęcich trzyma TŻtówki 2009 i rodzynka 2008cz

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
nie no, wiadomo, żeby lepiej też przesadnie nie naciskać. pomijając już fakt, że facet może zerwać bo ma dość zrzędzenia... ale znam przypadek, w którym laska strasznie naciskała na zaręczyny (a związek zahaczał o patologię wręcz), przy czym wypominała facetowi wszystkie momenty w których ją skrzywdził (głównie zdradę) i tak mu wjechała na psychikę, że koleś jej się oświadczył, chociaż wcale mu do tego nie spieszno było. no i ślub za prawie rok.
Ja swojego nie naciskam, nigdy nie poruszam tego tematu tak o, zawsze to raczej wychodzi w rozmowie i nie jest to pytanie "kiedy mi się oświadczysz?". Ostatnio zastanawiałam się czy stać by nas było na wspólne zamieszkanie ale nie będę o pytać bo mnie wyśmieje. A to co pisałam wcześniej, z naciąganiem na pierścionek wyszło gdy mu napisałam że chciałabym się koło niego budzić rano, robić śniadanie, wieczory spędzać razem itp itd... nie wiem gdzie on doszukał się wymuszenia pierścionka
asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora