2011-10-30, 17:31
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Cytat:
Napisane przez anagat
Dla mnie te 50 basenów to malutko.. ja kiedyś baaardzo dużo pływałam . Po 80 basenów w 50 minut. Po 120 basenów pod rząd. Moje młodsze rodzeństwo trenowało pływanie i są w ogóle zarąbiści.. A teraz to spokojniutko tempem spacerowym i żadnego kraula, bo kondycja mi siadła 
|

Cytat:
Napisane przez anagat
Meg , a co Ty za kursy robisz, że Cię na nich masują????Zazdraszczam baaardzo 
|
O jejjju, ale teraz by mi sie przydał masaż karku. Wystarczy dwie godziny siedzenia przy kompie i dostaje szału przez ten ból w karku i plecach... 
Cytat:
Napisane przez emigra
lo matko  tos sie nacierpiala
ja na nartach mialam jeden wypadek, ale nic sie nie stalo ani mnie ani temu gamoniowi co we mnie wjchal ... od tamtej pory jezdze w kasku  ale bardzo dlugo mi zajelo nabranie zaufania na stoku ... bo co z tego ze ja umiem jezdzic i jezdze ostroznie jak ktos nie uwaza? 
|
Właśnie, nie wiem kiedy ja się odważę tak pojeździć na stoku. Bo ten wypadek to miałam rok temu. Nawet na policji zeznawałam, bo to była kolizja z drugim człowiekiem..ta durna baba była winna, nawet sama zjechała potem po tym wypadku, a mnie ściągali ratrakiem ze stoku 
Cytat:
Napisane przez Zia_
Emigra, maxi cosi mura byla moim upatrzonym wozkiem tlyko jest duzo mniej popularna niz quinny w irl i trudno bylo u zestaw uzywany. Jedyny mankament to ten palak miedzy nogami w spacerowce, a ze nasze dzieciaki akurat na zime dorosna do spacerowki to bedziesz musiala albo kupic oryginalny spiworek z nogawkami albo bardzo kombinowac.
Przepraszam nie pamietam ktora z Was czeka na wozek od brata z Holandii ( Julliczka?) ale jak to MAxi Cosi to chyba wlasie mura bedzie bo oni robia tlyko jedent taki 'duzy' wozek , reszta to spaceorwki:
http://www.maxi-cosi.com/ie-en/produ...strollers.aspx
|
Tak tak, my czekamy. Podobno jutro o 12 w południe ma dotrzeć do nas ten wózek. To zobaczymy własnie, czy to jest ten Mura, fajnie by było. Ale faktycznie masz rację z tą spacerówką, coś się wymyśli
|