2011-10-30, 19:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażanki we Francji ?
Cytat:
Napisane przez laines
Ja zgadzam się z Mią! Tutaj ludzie są tak wspaniale ubrani! W Londynie też podobał mi się styl niektórych, ale więcej było ludzi któzy nie umieli ze sobą tego wszystkiego zestawić i na konieć wychodziło to mizernie.
Ja też rekrutuję na studia tu 2012/2013. Apowiedz Mia, szukasz jakiejś dodatkowej pracy? Planujesz studiować i pracować?
|
a na co się rekrutujesz? kierunek i uczelnia?
na razie nie szukam pracy, pracuję part-time (8 dni) jako au pair, więc generalnie € nie szastam, ale starcza mi na wszystkie bieżące wydatki (mam bardzo dobre warunki). jednak zamierzam sobie poszukać stażu od stycznia/lutego, mam nadzieję, że się uda...
raczej nie zamierzam studiować i pracować na raz. jeżeli dostanę się na uczelnię, na której mi zależy, to raczej nie będzie to możliwe, bo kampus jest oddalony trochę km od Paryża. a w sumie, to nie jestem pewna, czy tak bardzo mi zależy na tym, żeby od września iść na studia znowu, więc jeżeli się nie dostanę (a jeszcze nic nie zrobiłam w tym kierunku ), to płakać nie będę i wtedy będę szukałapracy tak mniej więcej wyglądają moje aktualne plany
|
|
|