2011-10-31, 09:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Dzień dobry Jakie plany na dziś? Ja czekam na Tż i jedziemy na miasto bo mamy parę spraw do załatwienia
Cytat:
Napisane przez ramoncia217
Loluska dziękuję za opinie. A no żal było prostować takie włosy tylko ja nawet nie domyślałam się że takie mam.. zawsze myślałam że sa zniszczone i że to siano , a okazało się że mam fale i nie mogę ich rozczesywać po umyciu. Cała filozofia, a żebym ja to wcześniej wiedziała
julianna dziękuję ślicznie
buahhot chyba wybiorę ten Wellaton, ale to penie gdzieś będę farbować ok 10 listopada bo nie widzę na razie takie potrzeby, kolor jakoś nabrał jednolitości a odrost na razie mały.
A ten wellaton jakoś wpłynął Ci na kondycję włosów?
Ja po Spamowaniu, i zara jeszcze idę umyć twarz wodą przegotowaną i krem na nią.
Muszę iść do dermatologa, podejrzewam że mam trądzik różowaty przez te naczynka cholerne. Przy Lini ucha robiły mi się czerwone plamy, naczynka się powiększyły, i na dodatek mam wypryski . Przepraszam że się tak wyrażę jak nie urok to sraczka ;/ Eh same kłopoty z cerą.
|
Ramonciu mam pytanie po umyciu nie rozczesujesz włosów nawet palcami? wycierasz ręcznikiem i tyle?
Ccarolinaa
ja mam 163 cm i ważę 53-54 i wcale nie uważam że to jest dużo Rozmiar noszę XS, S i to jest waga w której na prawdę czuje się dobrze 
Miłego dnia
|
|