Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BEZROBOTNI łączmy się część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-31, 18:14   #3485
kasiuletka
Rozeznanie

Dot.: BEZROBOTNI łączmy się część 3

Cytat:
Napisane przez paraqua Pokaż wiadomość
ja tez co do tych "modelek" sie nie zgodze. nawet nie zwracam na to uwagi jak wejde do sklepu. ale nie ladnie napisala tu jedna z dziewczat, ze przez taka "foczke" nie chciala by byc obslugiwana. zal:/oby ciebie dziewczyno nikt tak nie zaszufladkowal!
czytaj ze zrozumieniem. Napisalam, że ona nie zachęca mnie do zakupu a wymądrza się w sklepie cytuję ,, te spodnie za✂✂✂iście wyglądają po założeniu''. U mnie w mieście do zakladów optycznych wymagają aplikacji ze zdjęciem twarzy i całej sylwetki. Badania pokazują, że ludzie atrakcyjni już od przedszkola uzyskują większą aprobatę otoczenia, później szkoła, kontakty interpersonalne są łatwiejsze, nawet osoby przed obliczem sądu uzyskiwali łagodniejszy wyrok. Nie musisz mi niczego życzyć.
Ja uważam, że to dziala w obie strony. Uważam się za normalną osobę, nie mającą kompleksów ale podczas rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko sekretarki dostalam kiedys ultimatum, powiedziane między wierszami albo- albo. Podziękowalam oczywiście. Caly tydzień przygotowywalam się do rozmowy a pan prezes oczekiwał chyba innych umiejętności.
kasiuletka jest offline Zgłoś do moderatora