2011-10-31, 18:58
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: BEZROBOTNI łączmy się część 3
Cytat:
Napisane przez paraqua
"nie rozumiesz mnie. Foczka 100 kg nie zachęciłaby mnie do zakupu" niech ci bedzie, ale dokladnie tak napisalas. dla mnie nie wazne czy foczka czy modelka i tyle. bo z tego wynika, ze gdyby "modelka" ci wcisnela kit, ze dobrze w czyms wygladasz, a wiedzialabys ze tak nie jest to i tak bys to kupila.
wyglad ma znaczenie, ale jezeli idziesz do pracy do wlasnie takiego fagasa jakiego opisalas powyzej. ja raczej widze, ze kobiety nie lubia "ladniejszych" od siebie.
a ja gdybym wygrala milion to tez nie przeszkadzalo by mi siedzenie w domu  ))))
|
jeżeli mi się coś nie podoba to nie biorę proste. Mniejsza z tym .Pisalam wcześniej z jaka dziewczyną ,,miałam przyjemność pracować''. Dostalam w tedy cynk od szefa o upomnienie jej bardzo delikatnie. Czułam się jak kretynka. Ja gdybym miała milion to szukałabym pracy nadal.
A co do tych ładniejszych to także się nie zgodzę, lubię ładnych ludzi. Często komentuję do TŻ, że jak bym była facetem to bym się wzięła np. za tą czy za tą. Chyba nie lubia ładnych ludzi jacyś zakompleksieńcy
|
|
|