|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
Neska ale my nie mówimy o całkowitym nic nie jedzeniu  Tylko żeby od tej 18 już nie jeść po prostu słodyczy i tyle  bo one sporo podwyższają niby. A jak komuś zależy na dobrym wyniku to ja bym się tam powstrzymała- i też tak zrobiłam za to po badaniu nadrobiłam.... 
A jeszcze przeddzień badania jadłam winogrona- a one zawierają spooorą dawkę cukrów 
|
tez mnie nie zrozumiałas... ja nie mowilam o całkowitym niejedzeniu tylko chodziło mi o to, ze jak ktos codziennie je słodycze... np 3 twixy to i dzien przed badaniem tez powinien zjesc je jak zwykle. bo jaki ma sens to ze dzisiaj zapodam sobie embargo na słodycze pod wieczór i wynik mi wyjdzie jutro ok a jutro o 20 zjem jednego z tych twixów (bo codziennie jem) i pojutrze juz np wynik wyszedłby mi zawyzony. to jest nei tak. bo skoro codziennie jem te twixy to własnie taki jest moj poziom glukozy i jesli jest podwyzszony to wtedy znaczy ze moja trzustka nie działa jak powinna...
hmm nie umiem wytłumaczyc inaczej o co mi chodzi...
|