2011-10-31, 19:29
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jak odnaleźć kogoś, o kim się nic nie wie?
Cytat:
Napisane przez kejtigda
Moim zdaniem facebook może dużo pomóc jak to byla jakas impreza to zobacz czy bylo takie wydarzenie itp w dzisiejszych czasach prawie z każdym ma się jakiegoś znajomego. Jak to jakies specyficzne hobby to znajdz kogos kto tez sie tym interesuje ze swoich znajomych i podpytaj 
|
Pomysł bardzo dobry. Tylko że się nie sprawdził. To było pierwsze, co zrobiłam kiedy chciałam go odnaleźć.
A hobby nie takie znowu specyficzne... Z tymi wspólnymi znajomymi też problem, bo ja nawet nie wiem o kogo mam pytać. 
Cytat:
Napisane przez Just-in
Myślę, że dużo też zależy od tego, gdzie była ta impreza - im mniejsza miejscowość, tym łatwiej zapewne. A kolegę byś na zdjęciu poznała? Bo jeśli tak, to można przecież kolegę znaleźć na naszej klasie (znasz imię i wiek, mniej więcej możesz podać pewnie, to te 50 stron przejrzysz  , czy gdzieś tam i może ma go w znajomych. To prawda, że nie wszyscy maja zdjęcia, ale większość tak, więc co szkodzi spróbować 
|
Duże miasto, na "imprezie" było ok. 15 tys. ludzi. Kolegi nawet nie widziałam, wiem tylko, że ten "mój" rozmawiał z takowym przez telefon. Więc na NK nie mam co w wyszukiwarkę wpisać. Imię i ewentualna miejscowość to za mało, chociażbym chciała przeglądać znajomych każdego z wyszukanych. 
Jak widzicie, sytuacja jest beznadziejna.
Edytowane przez Carame
Czas edycji: 2011-10-31 o 19:32
|
|
|