Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie żałośnic ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-31, 20:20   #11
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie żałośnic ;)

motylku - Twoje środki jak najbardziej mi się podobają

o Matko!

to już spowiedź????

ja od razu jak wstałam zjadła miseczkę zupy pomidorowe (mejd baj mi) z makaronem.... jest taka smaczna ale na śmietanie, więc nie za dobrze

WIEM: świetne śniadanie

potem pojechaliśmy z mężem do teściów (to jest największa zmora!) - teściowa tak fantastycznie gotuje, że trudno będzie się oprzeć.... ale jak postanowienie to postanowienie!

tam wypiłam kawę (zawsze piję pół na pół z mlekiem 2%, bez cukru - chociaż tyle) i do niej zjadłam około 8 słodkich ciasteczek - takich a'la krakers - tak świetnie smakowały zanurzone w cieplutkiej kawie

chwilę później usłyszałam: dziewczyny (bo siedziałyśmy ze szwagierką) obiad!

na stole już były rozłożone talerze i waza z rosołkiem.... oczywiście znowu z makaronem (strasznie lubię makaron!)...

na drugie danie, jak co roku gołąbki z kaszą zjadłam tylko jednego, ale z dość sporą ilością sosu pomidorowego na śmietanie - właściwie to była śmietana z pomidorami

wracając do domu mąż zaproponował kebaba - o Matko ale on był wielki i zjadłam 1/3

i przyznam się jeszcze, że teraz kończę jedną lampkę czerwonego wina i jak 15minut temu mąż wstał i wyciągnął z lodówki tego kebaba, to nie oparłam się i ugryzłam jeden kęs przepraszam!!!!

ale od jutra zaczynam nowe życie.... i ze wszystkich grzeszków będę się tu spowiadać

z wielkich negatywów tego dnia:

poza płynami o których napisałam, wypiłam do tego może dwa łyki czystej wody... i tyle nie zdawałam sobie sprawy, że tak mało piję

i największa porażka tego dnia:

byłam zapisana na 18:00 na spinning (do tego przygotowane przez siłownię specjalne, atrakcyjne wydanie, bo halloweenowe ) i ponieważ mi się nie chciało - zadzwoniłam i skreśliłam się z listy TO CAŁA JA!

trzeba to poprawić!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31102011766.jpg (121,1 KB, 112 załadowań)

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2011-10-31 o 20:22
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując