Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa! IX/X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-31, 21:20   #4106
81gosia
Zadomowienie

Dot.: Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
No to gratki wyjścia ale z tymi lecącymi spodniami z tyłka to się schowaj nooooo- ja muszę chodzić jeszcze w ciążowych spodniach, a na taka pogodę mam tylko 1 sztukę
nic mi nie mowcie część ciuchów mam na strychu w pudłach i raczej w nie nie wejdę hlip...
dzis przypuściłam atak na szafę mamy i udało mi się znaleźć 1 dobre spodnie, a w drugie może za tydzień już wejdę jak nie będę jadła tylu biszkoptów no nic, mama musi przeżyć ten atak bo ja mam tylko 2 pary ciążowych nie dresowych i poszły akurat do prania.
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Archi ja też chodziłam długo w ciążowych, potem kupiłam inne, bo już na ciążowe nie mogłam patrzeć. Schudłam jakieś 26 kg, jeszcze z 8-10 bym chciała. Pomalutku spada waga, oby do świąt.
moje gratulacje
Ja na razie tylko 9 i jeszcze 9 mi zostało do starej wagi. Ale u mnie dziś minęły dopiero 2 tygodnie, więc sobie poczekam jeszcze chwilę. Swoją drogą jakoś nie czuję że mam 9kg więcej niż normalnie
Pisałyście tez o kurtkach - tu na szczęście wszystkie powinny być dobre - a planuje jeszcze zakup płaszczyka dwurzędówki. Widziałam w Auchan tuż przed porodem ale już pewnie dawno nie ma. Tak na prawdę boję się tylko jeszcze o 1 parę kozaków - bo zawsze się ciasno zapinały na łydkach, a teraz mogą się już nie zapiąć.

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Małgosiu, jak to możliwe, że Stefek wyrasta z 62? Mój jeszcze do niego dorasta, a przecież starszy od kolegi
tak, że numeracja w ciuszkach jest nieźle rozjechana czasem metka 56 jest wielkości 62, a metka 72 wielkości 62 itp
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora