Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świnie w kinie, czyli dlaczego przestałam chodzić do kina...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-31, 21:23   #216
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Świnie w kinie, czyli dlaczego przestałam chodzić do kina...

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość
w ogóle Cinema City jest jedną z najgorszych (o ile nie najgorszą) siecią kin z jaką miałam styczność. zapominają o seansach (ochroniarz nas na sale wpuszczał, bo nikogo z obsługi nie było widać; świateł nie zgasili, jak się zwróciło uwagę to powtarzanie jak mantra "to nie moja wina"), brudno, zimno jak nie powiem gdzie, obsługa "wpycha" cudze rezerwacje (zarezerwowałam 2 bilety studenckie, kobieta chciała mi wcisnąć 2 dorosłe i 2 dziecięce twierdząc, że to to).
ja tam już nie chodzę, chociaż mam najbliżej. wolę sobie zainwestować kolejne pół godziny na dojazd do helikonu czy multikina, niż się z tymi ludźmi użerać
co do pierwszego, sprostuję - absolutnie nikt o seansach nie zapomina bo wszystko jest rozpisane, ale zdarza się że menedżerowie nierozważnie ułożyli grafik i czasem jest fizycznie niemożliwe, by osoby z obsługi jednocześnie stały na bramce i wypuszczały ludzi z sali - jest ich po prostu za mało na zmianie. ja pracowałam na innym dziale i czasami prosili mnie bym stanęła na bramce, ale nie zawsze ma ich kto zastąpić. zdarza się też po prostu tak, że ponieważ w kinie pracują sami studenci i mają dość dużą swobodę w wybieraniu godzin pracy, to na niektórych zmianach są braki.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując