Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-31, 22:35   #955
dudusiu
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez Niusia22 Pokaż wiadomość
a ja musze sie wyzalic...
Tż ciagle siedzi przy lapku albo gra albo szuka auta i pisze z ludzmi na forum. Ja tylko chodze gotuje, sprzatam, zmywam, skacze nad nim a on nawet nie moze posiedziec ze mna w kuchni dla towarzystwa bo musi koms odp albo grac. A ja moge sobie posiedziec popatrzec jak on gra, ewentualnie poogladac tv albo popatrzec gazete, a jak cos do niego gadam to jak do sciany bo jest taki skupiony. I teraz se pomyslalam ze ja bede wiecznie w necie siedziec a on niech sam se robi niam, herbate, sprzata itp. Wiem zlosliwa jestem ale mi czasem ciezko
I on w koncu poszedl na tv a ja do laptopa i po jakims czasie przychodzi i smutny pyta czemu do niego nie przychodze to mu pow ze musze w necie posiedziec i poszedl spac

Co do tego forum o autach to dzis pisal tam z jakas babka i mnie to wkurza, co prawda pisal tam do niej zeby mu auto sprawdzila bo akurat ma niedaleko i z tego co niedawno przeczytalam to rzucil do niej tekstem "jakos sie dogadamy" a potem jej nap "umiem byc wdzieczny ;]" no kur.. co to ma byc?

Bedzie z✂✂✂a rano a co!!!!!
Twój tż zasługuje na porządne lanie nie poświęca Ci uwagi, a potem ma czelnośc przychodzić do Ciebie, że Ty też tego nie robisz?

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
a co tak komentuje?Ja odwiedzam dwa cmentarze. Jeden jest na miejscu a drugi znajduje się 30 km od mojej miejscowości.

mój by dostał już dawno zję.bęco to za flirty w ogóle...Rozumiem, że on nie wie, że czytałaś jego wiadomści do niej?Ja na Twoim miejscu nie skakałabym wokół niego bo po jaką cholerę skoro nawet na ciebie uwagi nie zwróci
wszystko pisz tż z dużej litery!

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora