2011-10-31, 23:59
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
Cytat:
Napisane przez enamour
hehe 
Z Tż byliśmy u lekarza z Rosji, który leczy zdrowo, czyli wykrywa wszystkie choroby przez spojrzenie w oko. Przepisuje zioła, krople, akupunkturę, masaże. To są znajomi moich rodziców i ja też się u nich na migrenę leczyłam, miałam akupunkturę w uchu przez miesiąc i to mi pomagało, leczyłam się też tam na zatoki.
U Tż wykrył przez właśnie spojrzenie w oko początki wrzodów i zniszczenie ścian żołądka, przepisał mu srebro i zioła.Zapłacił łącznie z ziołami 200 zł, ale przynajmniej wiemy, że to dobry lekarz, który nie zepsuje mu żołądka lekami.
Spotkaliśmy się jeszcze z przyjaciółką i poszliśmy na gorącą czekoladę z lodami.
A poza tym było milusio  Leżeliśmy w łóżku i rozmawialiśmy o tym jak się Kochamy i oglądaliśmy moje zdjęcia ze starych czasów.
Zaczęłam dziś pić pokrzywę (ale nie wiem czy nie zrezygnuję bo boję się wysypu krost, chociaż, że rzadko kiedy w ogóle u mnie występują) i zieloną herbatę z białą.
No i zamówiłam maskę wax
A Tobie jak minął dzień?
|
jest gorąca czekolada jest impreza
niedaleko mojego miasta jest siostra zakonna która tez patrzy w oczy i w taki sposob leczy, jednak nie do konca wierze jej metodom, bo znam kogos kto potrzebuje ewidentnie lekarza, a ona zamiast wyslac do lekarza to sprzedaje mu kolejne ziolka. poza tym przepisuje ci chinskie leki numerkami, np. na recepcie pisze 243, 224 i idziesz do takiego jednego sklepu zielarskiego i mowisz te numerki, zadne nazwy, i pani w sklepie wyciaga spod lady, tajne specyfiki wszystko takie w tajemnicy, bez nazwy, bez poslkich znakow, ulotek. dla mnie podejrzane.
ja tez zaczne pic pokrzywe a herbate zielona zmieszana z białą tez mam z biedronki, ale niezbyt mi smakuje, nie wiem co do niej dodac aby przyjemniej bylo ją pić
trzymam kciuki za twojego tż aby wyzdrowial
a ja , dzis nic ciekaweog nie robilam, tak się pelętałam po domu, mam okres i moj dzisiejszy moge okreslić jako taki : z M. siedzielismy oglądaliśmy ,,milion w minutę,, i tak zlecial nam wieczór
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------
idziemy już do naszego łóża dobranoc do jutra
|
|
|