Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-01, 07:20   #3102
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość

A co do pasztetów, tych sklepowych je któraś karmiąc cycem?

ja kupnego nie zjem nawet nie karmiąc cycem ....... przeraża mnie co tam w środku jest ..... taki z królika łatwo zrobić samemu ... polecam
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Mam pytanie:
Czy Wasze dzieci się przestawiły jak była ta zmiana godzin, że jeżeli np w starym czasie wstawały o 8 teraz wstają o 7 ? i cały cykl dnia jaki był to jest cofnięty o ta 1 h ? Bo mi Emi tak marudzi, nie umiem jej odczytać za cholerę. Wstaje mi o 6, a wcześniej wstawała o 7...
ja przetrzymałam swojego i o godzinę położyłam później spać i się sam przestawił

Brumku
ja robiłam w lokalu i wyniosło nas ok 100 zł na osobę a w tym rosół drugie danie ( 3 rodzaje mięc po 2 na osobę) surówki ziemniaki następnie 3 sałaty, śledziki, schab w galarecie, wędlina, ciasto, lody, tort, owoce, soki i napoje, kawa i herbata .... plus we własnym zakresie wódka ( liczyliśmy 0,5l na os i poszło tylko 7 butelek na 21 osób) ...... bez bałaganu w domu i siedzenia w kuchni i sprzątania co najważniejsze .... całe jedzenie co nie poszło w restauracji dali nam do domu .... chrzciny wróciły się dwukrotnie i mały za to ma szczepionki te płatne z prezentów ( po opłaceniu lokalu )i myślę że na fotelik samochodowy jeszcze starczy jakiś dobry

Edytowane przez Sloneczko555xxx
Czas edycji: 2011-11-01 o 07:22
Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora