2011-11-01, 07:25
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
Witam i Ja.
Emi wstała jak ostatnio o 3,
ale potem o 6 się wybudziła i koniec spania.
Brumek tak sobie myślałam, jak zorientowałaś się że Tymek jest przejedzony to co zrobiłaś ? przetrzymałaś do kolejnego karmienia czy jak? Co do chrztu to restauracja to jesy super wygoda niczym się nie interesujesz.Ja miałam zamówiony catering i też się sprawdził, ale następne jakiekolwiek urodziny itd to robię w Restauracji albo małe kameralne i nic więcej.
Telik Ja nie pomogę z Sab, podałam Emi go tylko 1 dzień i mi leży otwarty - a doczytałam, że może leżeć tylko 2 tyg, to mogę Ci go przesłać bo jak ma się zepsuć to wolę aby został spożytkowany.
Mam pytanie:
Czy Wasze dzieci się przestawiły jak była ta zmiana godzin, że jeżeli np w starym czasie wstawały o 8 teraz wstają o 7 ? i cały cykl dnia jaki był to jest cofnięty o ta 1 h ? Bo mi Emi tak marudzi, nie umiem jej odczytać za cholerę. Wstaje mi o 6, a wcześniej wstawała o 7...
|
z chęcią odkupię SabSimplex
a co do przestawiania to ja w piątek go pozniej go polożyłam(ze względu na impreze Halloween) i w sobotę też i tak od piątku do dzisiaj go troszku przestawiłam na normalny czas
moi mężczyźni spią obok wiec zmykam troche posprzątać i ogarnąć się
|
|
|