2011-11-01, 07:48
|
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Cytat:
Napisane przez party_girl7
no to u mnie dzis:
peeling z limonka na twarz
na skalp lotion na porost
maseczka na twarz z glinki i grejpfruta
|
można coś więcej o tych kosmetykach?
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------
buhahot: fajna ta niebieska bluzka z kokardka, niby prosta, a wystarczy dać taką kokardkę i od razu inaczej wygląda 
Ja mam problem z długimi rękawami, przeszkadzają mi i zawsze wszystko podwijam jak tylko już płaszcz ściągnę i wejdę do pomieszczenia 
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------
ccarolina: akurat książki o tematyce narkotyków mnie nie bawią, ale czytałam np cichodajka.pl i bloga tej dziewczyny też widziałam, ale stare notki były zablokowane z teg co pamiętam, a nowe już w innym klimacie.
Ale w Polsce to przeszło chyba bez większego echa, a jak w Anglii jakaś babka napisała: ''sekretny dziennik call girl'' to od razu wielkie wydarzenie i nakręcili serial (który zresztą oglądam, ale ma w serii aż 8 odcinków po 20 minut) W sumie pewnie niektórych dziwi po co takie głupoty oglądać, ale są różne ciekawe sytuacje, bo wiadomo kryje się przed przyjacielem i rodziną, udaje sekretarkę na nocnej zmianie, nie może wejść w związek itd.
A w auchanie jest teraz pełno ksiązek po 9,90 są to zwykle bestsellery, tylko z mniejszą czcionką. Kupiłam, teraz 3 książki przedwczoraj 
Ja już po orzeźwiającym prysznicu i olejowaniu włosów, teraz mało limoknowe i sera i idę oglądać chirugów.
Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-11-01 o 07:50
|
|
|