Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-01, 08:48   #3116
karolinee1983
Zadomowienie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

Dzień dobry u na noc ładna - pobudka po 3, a później dopiero o 7

Od wczoraj mamy teściów u siebie i nie powiem, teściowa już mnie troszkę irytuje. Maja dziś leżała sobie spokojnie na macie, coś tam gadała do siebie, a ta do niej:" już się nie podoba, tak, to babcia Cię na rączki weźmie" jak powiedziała, tak uczyniła... A już rozbroiła mnie komletnie jak powiedziała do teścia, żeby odszedł od Mai bo mała zwraca uwagę tylko na niego a nie na nią taka dojrzałość jak z podstawówki

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
A bo u nas też podejrzenie... Nawet chyba już nie podejrzenie...
Głodna chodzę cały czas ostatnio, sama nie wiem już co mogę jeść. Radek ma tą skazę tylko na główce. Masakra jakaś. Czasem to ma takie czerwone placki, czasem tylko sucha, szorstka skórkę.
Co jecie dziewczyny? Bo ja nadal tylko cycem karmię. A Wy?
U nas też podejrzenie jest... I sama nie mam pomysłu co jeść. Z reguły królują u mnie kanapki z wędliną, pomidorem, dżemy - jabłkowy i z czarnych porzeczek no i drób w różnej postaci, ale nabiału brakuje mi baaaaardzo

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
mleka.
Dla spragnionych mleka polecam mleko rzowe. Bardzo mi smakuje ale jest drogie

.
Kajool, a te mleko ryżowe to ile tak naprawdę kosztuje????

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Drogie ciocie - Tymek dziś o 22.10 kończy 10 tygodni Okrągła tygodnica nam się trafiłą

Cytat:
Dziewczyny, które robiły obiad po chrzcinach w lokalu - ile mniej więcej płaciłyście od osoby i co w tym było?
Ja też byłam na początku za opcją w domu i nawet nie chciałam słyszeć o lokalu, ale trochę sobie to zweryfikowałam u nas będzie ok. 15 osób, ale i tak nie mamy gdzie ich posadzić wybraliśmy więc lokal. U nas 70 zl od osoby, w tym jest rosół, drugie danie, deser i napoje. I wiesz co? Teraz naprawdę się cieszę, że ominie mnie gotowanie i sprzątanie po gościach

Cytat:
Youyou, Monia, Lilka - ale mi ćwieka zabiłyście Bo ja do tej pory się zarzekałam że nie będę w żadnym lokalu robić, bo po co? A wszystkie zgodnym chórem mówicie, że warto
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
U mnie laktacja wróciła do normy,
karmi pomogło aż za bardzo.
Natomiast Emi nadal się denerwuje
przy jedzeniu - nie mam pojęcia dlaczego.

Mam ochotę na pyszny sernik

Dziewczyny które uwielbiaja nutelle,
mój maż mi zrobił taką -> http://www.youtube.com/watch?v=lFkwDqaNMx4
jest PYSZNA ! i u mnie schodzi jak świeże bułeczki.
Mimo że jest mleko w proszku,
Emi nie uczula.
Nutella mniam mniam

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora