Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie zima a TŻ tżtówkę gorąco w objęcich trzyma TŻtówki 2009 i rodzynka 2008cz.IV:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-01, 09:50   #2305
Ayrine
Zakorzenienie

Dot.: Idzie zima a TŻ tżtówkę gorąco w objęcich trzyma TŻtówki 2009 i rodzynka 2008cz

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
ja już z kościoła wróciłam i śniadanie zjadłam

wczorajszy wieczór spędziłam z TŻem oglądaliśmy "milczenie owiec", ale jeszcze nie cały

śniło mi się, że iałam szczura w pokoju i schował się do klatki po chomiku (nie wiem skąd ją miałam w pokoju..), taki wieeelki był, a mama go zatłukła tłuczkiem do mięsa
oooo "Milczenie owiec" my wczoraj z TŻ-em oglądaliśmy "Rytuał", też z Hopkinsem, i w dość halloweenowych klimatach bo o egzorcyzmach

a poza tym to witam wszystkie

mam dzisiaj jakiś kijowy humor. w ogóle się przeziębiłam, mam non stop zatkaną jedną dziurkę katarem i nawet woda morska mi nie może jej odetkać :/ może się wybierzemy z TŻ-em potem na Cmentarz Grabiszyński, bo chciałabym zobaczyć jak on wygląda po zmroku (w końcu największy we Wro), ale TŻ już jęczy bo tramwaje będą przepełnione, bo przecież chciał iść na medytacje (które są co tydzień, a nie ukrywajmy, że cmentarze nigdy nie wyglądają tak pięknie jak dziś). a sama nie pojadę, bo mnie przecież nie puści. ech.

przynajmniej zredukowałam koszty ciasta o 10 zł
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora