Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Straszny dylemat :/ Studniówka... Można, by powiedzieć, że casting ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-01, 11:29   #1
PaladinSol
Przyczajenie

Straszny dylemat :/ Studniówka... Można, by powiedzieć, że casting ;)

Pewnie się domyślacie, że chodzi o partnera na studniówkę... Myślę sobie ostatnio kogo by tu zaprosić, bo studniówka za 2 miesiące... No i tak po głębszym namyśle, mam trzech kandydatów.
Pan nr 1- bardzo fajny chłopak, strasznie mi się podoba, poznałam, go przez wakacje, nie tańczy zbyt dobrze, no ale bardzo mi się podoba, no i jest wyższy odemnie, tylko nie wiem czy się zgodzi... Chociaż, raz mi się zaoferował, że gdybym szukała kogoś na studniówkę, to on chętnie by poszedł.
Pan nr 2 -przyjaciel Pana nr 1, który nas ze sobą zapoznał , miły, wesoły chłopak, umie bardzo dobrze tańczyć, wiem że z nim napewno bym się nie nudziła... troszkę niższy odemnie :/ Ale jestem pewna, że napewno by się zgodził
Pan nr 3 - stary, dobry znajomy, jeszcze z czasów gimnazjum... byłam z nim na komersie, było całkiem spoko, później kontakt się urwał, ale od roku znajomość się odświeżyła, jeśli chodzi o taniec to chyba nikt nie dorówna Panu nr 2
Kogo powinnam wybrać? Wiem, że chciałabym iść z 1, ale on chyba mi odmówi, ze względu na 2, a może nie powinnam pytać żadnego z nich, tylko pana nr 3?Nie chcę, żeby się oni pokłócili przeze mnie
PaladinSol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując