Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - XXL-ki chudną do M-ki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-01, 14:55   #2275
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

tyszka nic dziwnego skoro tą pracę męczyłaś. Odpocznij trochę. Daj ciału czas na regeneracje
Bottego moja waga idzie wolnooooo, ale za to wymiary się zmieniają z czego jestem bardzo zadowolona(pomijając mały biust i ryzyko zmniejszenia się go jeszcze;/)
Eldo_rado każdy krok wydaje się mały, dopóki nie zejdziesz tak głęboko, że nie widać już światła. I wtedy... dopiero wtedy... zdajesz sobie sprawę, co zrobiłaś,prawda?
Cieszę się ze spadku! Wiem jak to motywuje! I brawaaaaaaaaa za poradzenie sobie z tym syfem
whisky79 ja wierzę w afirmacje i w mój umysł tylko od niego wszystko zależy. Mi takie metody pomogły na wakacjach w uporaniu się ze sobą

A ja po 4godzinnym spacerze po górach i małej rozkminie na temat kontaktów z rodzicami.Teraz się pomierzyłam(zamówię sukienkę z heppina jak wrócę do MS) Ogólnie wymiary mi zleciały od końca sierpniachoć waga minimalnie to wymiary sa lepszym miernikiem. MIłego popołudniaaaaaa!
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora