2011-11-01, 15:47
|
|
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Zia, dokładnie, od regionu wiele zależy. U nas deszcz niemal na okrągło, choć dziś np całkeim ładnie, słonce świeci....Odwiedziliśmy kiedyś w Londynie kuzyna i jego zonę, no pogoda diametralnie inna. Tu np w zasadzie nie chodzę nigdy w letnich rzeczach typu spodenki, koszulka krótka czy spódniczka, klapki-zawsze trzeba mieć ze sobą ciepły sweter czy kurtkę, i najlepiej spodnie.
Ale Irlandki chodzą rozebrane jak tylko nie pada, takie goracy z nich naród...Ogólnie dużo osób chodzi w dresach na każdą okazję, co od razu zwraca uwagę gości z Polski. Dzięki temu, ja też polubiłam sie z dresem,nie mam problemu jechać w nim nawet na duże zakupy haha
A często widuje się Irlandki łażące w pidżamie, ale to raczej już bardziejz tego gorszego środowiska.
Wózka nie chcę na pewno 3-kolowego, chociaż Ci znajomi taki właśnie mają, i mają chłopczyka, ma teraz 7 mieś i chyba nadal jeżdzi w gondoli, więc jednak daje radę. Zresztą na 3 kołach wózke ma mój brat i niestety, nie spisuje się, choć ładnie wygląda. Podoba mi się także wózke bebetto aquarius, o czym już pisałam, ale bardzo mało info na stronie producenta, choć dodali już zakładkę z danymi technicznymi. Zaraz sobie porównam z buzzem Niestety, widzę, że buzz strasznie dużo kosztuje!!!
|
|
|