Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-01, 16:33   #1279
kropeczka1984
Rozeznanie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

W końcu Was nadrobiłam
Już nikomu nie odpisuję, bo chyba bym tu siedziała ze 2h jeszcze, więc wybaczcie
Dostałam od tej znajomej, o której Wam pisałam, fotelik samochodowy maxi cosi wanienkę ok baby, parę ciuszków, matę edukacyjną, 2 kombinezony i pachnące torebeczki na pieluchy
Z fotelika jestem baaardzo zadowolona. Z wanienki też, ale mam do niej stelaż na wannę, a u mnie w łazience jest tylko prysznic. Z góry wiedziałam, że i tak będę chciała mieć stojak na wanienkę, ale do tej ok baby stojak kosztuje ok 150-200 zł!!!! Będę polowała chyba na używany.
Ciuszki to takie średnie, bo niektóre to już podniszczone po dwójce dzieci, ale i tak przygarnę, bo tego chyba nigdy za dużo jak się maluch uleje
Kombinezony też chyba nie na tą porę roku, bo jest jeden ciepły na 68 cm, a ja rodzę w połowie lutego, więc raczej się nie przyda, ale może jakiejś znajomej oddam

Poza tym wczoraj odwiedziłam jeszcze ciucholand i parę ciuszków kupiłam. Teraz stwierdzam, że mam ich już całkiem sporo i chyba na razie daję sobie z nimi spokój. 2 koleżanki deklarowały jeszcze ubranka, więc niepotrzebnie będę kasę wydawała.

No i doszłam do wniosku, że przygarnę łóżeczko drewniane od siostry. Mieliśmy kupować nowe, bo siostra planuje dziecko jak ja urodzę, ale w sumie nasz Dzidek będzie miał pewnie z rok, jak ona będzie potrzebowała tego łóżeczka. Wtedy się pomyśli nad nowym. A doszłam do tego, jak sobie uświadomiłam, ile kasy trzeba dać za wyprawkę po sprawdzeniu ceny stojaka do tej wanienki
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora