Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
Napisane przez kamena
trzym się na tym obiedzie
|
się trzymałam było nawet, nawet 
Cytat:
Napisane przez Miciel
ad. 2 kto, jak kto, ale Flosik po wczorajszo-dzisiejszym seksu to się raczej na tym obiedzie nie puścik 
|
o!

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg
nie lubię dzisiejszego dnia 
|

Cytat:
Napisane przez kamena
no więc tak:
dwie duże cebule zsiekać i zeszklić
dodać posiekanego czosnku
startą dużą marchewkę
i posiekaną w kostkę paprykę
po podduszeniu warzyw dodać pół kilo zmielonej wołowiny, posolić, posypać czubatą łyżką przyprawy do chili con carne, smażyć mieszając
wrzucić puszkę czerwonej fasoli i puszkę pomidorów
dusić jeszcze trochę pod przykryciem
|
robię takie tylko z łepszowiny i koncentratem pomidorowym
Cytat:
Napisane przez Maja102
|
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Ja miałam za✂✂✂isty dzień!!! przyśpieszyłam z obrazem- łąką, aż mi się wierzyć nie chce- jakbym w 2 godziny zmieściła pracę dwóch dni
I mamy prezent dla Wojtka- są duże szkody i w niektórych miejscach Gucio jest zielony na stałe- przy tym zmyłam wszystko, co Gucio namalował, bo tylko Go interesowało malować kreskę na skos- czyli "dym", a potem ją zamalować innym kolorem, a potem to już byle mazaćgdziekolwiek
Co prawda mówił "dziewo" co wyglądało na kupę- ale chyba sam w to nie wierzył
I oblizywał pędzle- nawet chciał ssać farbę z tubki, ale wytłumaczyłam Mu, że się rozpędził
Oraz znalazłam zaginiony grób moich pradziadków na Powązkach 
|
faktycznie fajny dzień 
ale zielony Gucio 
Cytat:
Napisane przez vesenka
miałam dziwną sytuację na autostradzie. BM-ka przede mną jechała wolno,jakieś 90 na godzinę,więc chciałam ją wyprzedzić. Zjechałam na lewy pas, zrównałam się z nią prawie, a gościu w BM-ce przyśpiesza. Ja 120,on 120, ja 140,on 140, ja 160,on 160, przy 190 odpuściłam,zwolniłam i schowałam się za niego. W sumie mogłam jeszcze przyśpieszyć, bo jakbym docisnęła gaz do dechy, to ze 230 powinno to moje autko pójść spokojnie, ale trochę się bałam. A dupek oczywiście zwolnił z powrotem do 90  Stwierdziłam,że mam go gdzieś, bo za 3km i tak zjeżdżam z autostrady i ten kawałek mogę przejechać wolniej. Ale wracając do sedna, czy takie sytuacje często się Wam przytrafiają? Co się powinno wtedy zrobić 
|
normalka 
burak znaczy, pt. nie dam się wyprzedzić mam fajną brykę
a jak zobaczył pannę z kierownicą w takim aucie to już wogle
ja odpuszczam, szkoda ryzykować 
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Idę malować- a może, jak Flo wróci- poleci mi jakiś horror?
Albo Wy?
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------
Pin, te białe obiekty na avku to sromotniki bezwstydne?
Zapachowo pasują mi
|
ad1. jeśli chodzi otv to chyba nic nie ma 
ad2. o tak, one cudnie pachną
Cytat:
Napisane przez Parabelka
|

Cytat:
Napisane przez Pin up girl
Uważacie, że zaczynanie kolejnego kierunku po skończeniu jednego to głupota? Minęłam się z powołaniem 
|
nie, to nie głupota , chcesz, czujesz potrzebę to rób 
dobry wieczór 
padam na pychol
kuśtykałam pomiędzy grobami (nogi znowu mocniej mi dokuczają , jutro chyba lekarz), zjadłam ten obiad , robiłam dida męczący dzień to był
szczytuję se didem i nogyma
Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2011-11-01 o 22:24
|