Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-02, 08:29   #828
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Witam się

U mnie dziś w wyszukiwaniach "zapach szuflad z bielizną"

Było o pracy- a czym się zajmujecie w ciągu dnia oprócz bloga i pracy? (Nie wiem jak to poprawnie napisać, wybaczcie, bo coś mi nie pasi:P)
Oprócz pracy i bloga - wizaż, choć ostatnio właściwie to tylko w pracy, bo bardziej pochłania mnie farmerama ale jednak bardziej pochłaniają mnie sprawy związane z mieszkaniem (chcemy się z TŻ wyprowadzić od moich rodziców jeszcze w tym roku)-
- remont,
- aranżacja kuchni (wybraliśmy i zapłaciliśmy za meble, dziś odbieramy, muszę jeszcze dobrać kilka elementów, bo mamy dłuższą ścianę, zostaje kwestia krzeseł, stołu itp)
- łazienki (odnośnie niej mam 100 różnych pomysłów dziennie - ostatnio pojawiła się myśl wyburzenia jeszcze fragmentu ściany miedzy łazienką a WC, zmiana koncepcji odnośnie wanny - miała być z hydromasażem, a jednak będzie bez)
- latanie po sklepach meblowych, ze sprzetem agd, płytkami, podłogami itp

Pomysłu na salon i przedpokój jeszcze nie mam, wiec tym się niezbyt zajmuję Na sypialnię mam, ale na razie skupiamy się na łazience i kuchni. Trzeci pokój zostaje na jakis czas pusty, bo nam nie potrzebny.

Dziś po pracy jedziemy odebrać meble do kuchni + kupujemy wannę, kibelek, umywalkę do łazienki i WC, baterie wannowe i umywalkowe, zlew

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-11-02 o 08:42
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora