Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moje dzieci i nowa zona eks męża
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-02, 10:25   #236
shachownica
Zakorzenienie

Dot.: moje dzieci i nowa zona eks męża

Cytat:
Napisane przez ewka49 Pokaż wiadomość
Większej bzdury nie słyszałam !!!!
No to teraz każda kobieta niech sprawdzi jak mocno kocha ją partner - niech odejdzie od niego z dzieckiem i zobaczy czy będzie on dobrym ojcem.

A tak na marginesie - moja przyjaciółka "wpadła" w wieku 18 lat z rówieśnikiem. Zostali "zmuszeni" do ślubu. (chłopak miał wtedy dwie dziewczyny i był imprezowiczem). Dziecko zmarło trzy dni po urodzeniu. W tym roku obchodzili 33 rocznicę ślubu i mają 3 dzieci. Wiele "burz" przeszło ich małżeństwo. Jednakże on zawsze był świetnym ojcem. I chyba dlatego moja przyjaciółka wytrzymywała jego "wyskoki".

Czytał również artykuł o mężczyźnie który przez 30 lat żył w dwóch związkach - w małżeństwie i z drugą kobietą. W obu miał dzieci i był bardzo dobrym ojcem dla nich. Dzieci nie wiedziały o istnieniu rodzeństwa i nigdy nie czuły się zaniedbane. Dzieci wiedziały, że tata pracuje w delegacji. Poznały się dopiero na jego pogrzebie. Żonie wyznał prawdę na łożu śmierci.
a ja taka bzdurę widziałam na własne oczy
zdarza się ale oczywiście nie jest to jedyna słuszna prawda , jak zresztą widać po różnych historiach z tego wątku.
w tej której ja byłam świadkiem królewiątkiem są dzieci z pierwszego małżeństwa, a pozostałe to kopciuszki.

twory i potwory

shachownica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując