Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia? Cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-02, 12:20   #968
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I

Cytat:
Napisane przez Apsik13 Pokaż wiadomość
Serum azelo nie zamówię never ever Miałam z nim niemiłą przygodę
A za radę z malinką wielkie dzięki
Ale nie musisz go klasc na cala twarz. Wystarczy,ze bedziesz machala nim sobie miejsce pod oczami.. Tam zadne podskorne gule raczej nie wyskocza.

Mysle,ze tez dobrym pomyslem na likwidacje zmarszczek w tym miejscu byloby uzycie kremu/serum z retinolem w skladzie tylko ze uprzednio musialabys poczytac czy mozna nim smarowac miejsce pod oczami ( zwykle w sposobie zastosowania na stronie BU jest napisane czy mozna czy tez nie).

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
chciałabym zamówić puder bambusowy,z jedwabiem oraz perłowy.
Na stronie nic nie ma o trwałości tych pudrów.
Powiedzcie na ile starcza Wam puder? Oraz jaka jest data przydatności gdy go kupowałyście?
Nie wiem czy przez rok/2lata uda mi się wykorzystać te 3 pudry...
Osobiscie polecam Ci puder bambusowy z jedwabiem. Ja jestem z niego szalenie zadowolona. Odnosnie pudru perlowego... mial tak zachwycac, ale niestety nie mnie U mnie sie nie sprawdzil bo: za mocno bielil, jakos tak dziwnie zachowywal sie na twarzy, kichalam gdy mialam go na buzi i odnioslam wrazenie,ze mi oczy troche podraznia, a w kontekscie noszenia soczewek nie bylo to zbyt przyjemne.

Natomiast puder bambusowy z jedwabiem zachwyca bo: jest bardzo wydajny (bierze sie go naprawde niewiele), ladnie matuje (nawet na kilka godzin), wygladza cere, sprawiajac ze jest ladniejsza. Nie robi mi sie zadne tzw. ciasto ani placki , nie wysusza tez mnie.

I ODRADZAM Ci kupno trzech... to zdecydowanie za duzo. Nie dasz rady ich wszystkich wykonczyc;d

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując