2011-11-02, 12:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I
Cytat:
Napisane przez Apsik13
Serum azelo nie zamówię never ever  Miałam z nim niemiłą przygodę
A za radę z malinką wielkie dzięki 
|
Ale nie musisz go klasc na cala twarz. Wystarczy,ze bedziesz machala nim sobie miejsce pod oczami.. Tam zadne podskorne gule raczej nie wyskocza.
Mysle,ze tez dobrym pomyslem na likwidacje zmarszczek w tym miejscu byloby uzycie kremu/serum z retinolem w skladzie tylko ze uprzednio musialabys poczytac czy mozna nim smarowac miejsce pod oczami ( zwykle w sposobie zastosowania na stronie BU jest napisane czy mozna czy tez nie).
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------
Cytat:
Napisane przez aanneett
chciałabym zamówić puder bambusowy,z jedwabiem oraz perłowy.
Na stronie nic nie ma o trwałości tych pudrów.
Powiedzcie na ile starcza Wam puder? Oraz jaka jest data przydatności gdy go kupowałyście?
Nie wiem czy przez rok/2lata uda mi się wykorzystać te 3 pudry...
|
Osobiscie polecam Ci puder bambusowy z jedwabiem. Ja jestem z niego szalenie zadowolona. Odnosnie pudru perlowego... mial tak zachwycac, ale niestety nie mnie U mnie sie nie sprawdzil bo: za mocno bielil, jakos tak dziwnie zachowywal sie na twarzy, kichalam gdy mialam go na buzi i odnioslam wrazenie,ze mi oczy troche podraznia, a w kontekscie noszenia soczewek nie bylo to zbyt przyjemne.
Natomiast puder bambusowy z jedwabiem zachwyca bo: jest bardzo wydajny (bierze sie go naprawde niewiele), ladnie matuje (nawet na kilka godzin), wygladza cere, sprawiajac ze jest ladniejsza. Nie robi mi sie zadne tzw. ciasto ani placki , nie wysusza tez mnie.
I ODRADZAM Ci kupno trzech... to zdecydowanie za duzo. Nie dasz rady ich wszystkich wykonczyc;d
|
|
|