2011-11-02, 14:08
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Desperate Housewives - Sezon 8 - Gotowe na wszystko - 2011/12 -UWAGA-spoilery!
Oczywiście, że Mike wie o budowie. W drugim odcinku Ben powiedział Mike'owi, że jest deweloperem szukającym gruntu pod nową budowę itd. Wtedy, gdy Mike naprawiał u Bena rury. Prosił Mike'a o pomoc w zalezieniu odpowiedniego miejsca. Dlatego możecie mieć rację, że Mike wykopał ciało. Bo Carlos raczej nie, chyba, że z Mike'iem i dlatego wpadł w alkoholizm, bo sytuacja zaczęła się komplikować.
Nie wydaje mi się, że Alejandro żyje, to by było mało realistyczne, przecież nawet, gdyby przeżył uderzenie Carlosa to umarłby zakopany w ziemi (brr!), tym bardziej, że później pokazywali, jak to miejsce stopniowo zarasta trawą. No ale zobaczymy 
Alkoholizm Carlosa - mnie to nie dziwi, tym bardziej skoro miał już z tym problemy - nałogi łatwo wracają.
Wkurza mnie ten malarz i dobrze, że Susan powiedziała mu, że go nie lubi :P Fajnie, że prawdopodobnie pomoże ulepszyć jego relację z synem - szkoda mi dzieciaka.
Dawna Bree, gotowa na wszystko wróciła, co mnie bardzo cieszy Łapanie żab z Gaby - świetne
Renee i Ben - podobają mi się, może Renee w końcu znalazła prawdziwą miłość? Bardzo ją lubię, troszeczkę zastępuje Edie, ale jest bardziej przyjazną postacią. Lubię to, że jest szczera do bólu, czasami wydaje się, że ma serce z lodu, ale potem często okazuje się, że jest wrażliwa i po prostu zraniona. Poza tym jest zabawna. Ben jest bardzo przystojny i wydaje się być dobrym człowiekiem, ale możliwe, że nas jeszcze zaskoczy.
Mam nadzieję, że Lynette i Tom do siebie wrócą. Najpierw wydawało się, że to Tomowi bardziej zależy na naprawie małżeństwa. Teraz widać, że jej zależy, po prostu później to do niej dotarło. Pewnie też dlatego, że Tom kogoś sobie znalazł.
|
|
|