|
Zakorzenienie
|
Dot.: Macie już pomysły na prezenty gwiazdkowe ?
Cytat:
Napisane przez iizabelaa
|
no.. fajne, gdyby nie to, że kupiłam takie z chicco pływające rybki, to bym chciała.
słuchaj, a'propos, wypatrzyłam że innym hitem oprócz little people są littlest pet shop. kurde, cały dzień wczoraj patrzyłam jakie to piękne. jeden domek z jakąś figurką kosztuje 37 zł plus wysyłka, to najtaniej, inne domki są droższe. ale są też np. takie ludki do samodzielnego malowania brokatem. za 57 zł. oczywiście na ebayu 35 zł. to są zabawki 4 plus, i ponoć dzieci za nimi szaleją. przynajmniej na all biją się o to. te zwierzaczki ponoć mają jakieś guziki i chodzą. sama zobacz. moim zdaniem czaderskie. już wiem, że będzie kolekcja za parę lat.
aż dziw bierze, ale ja to chyba wszystko dla siebie po prostu kupię 
Cytat:
Napisane przez martynka89
Licze sie z tym, ze moze sie znudzic. Ale pchacz ma jej do nauki chodzenia sluzyc a nie do tego zeby przy nim siedziala i klikala w przyciski
A co do duzej ilosci zabawek, to wlasnie dlatego chce kupic pchacz ze sciaganym panelem zeby pozniej nie kupowac osobno pchacza i osobno zabawek wydajacych dzwieki. Nie chodzi o pieniadze ale o to, ze nie chce miec w domu "gracarni".
Wole zeby mala miala kilka fajnych zabawek niz dziesiatki bajerow walajacych sie po calym domu, o ktore wszyscy bedziemy sie potykac.
Po drugie dosyc miejsca w mieszkaniu zajmuje hustawka, lezaczek, fotelik do karmienia i inne tego typu rzeczy i nie wyobrazam sobie do tego wszedzie porozrzucanych zabawek. Dlatego wole kupic jedna rzecz spelniajaca dwie funkcje 
|
ja mam pchacza i na pewno nie kupuj chicco. ten vtech to hit, wszyscy to kupują, ja niestety dopóki nie sprzedam swojego, to nie kupię, a w ogóle to chyba wcale już nie kupię pchacza. moja nauczyła się chodzić sama przy meblach. przy chodziku to chyba raczej taka zabawa.
ale powiem Wam, co jest czaderskie dla małej dziewczyn ki - muzyczny pociąg. ja kupiłam sezamową ulicę i ona przy tej piosence tańczy i klaszcze, to jej ulubiona obecnie zabawka. mimo że jest obdarta i mi osobiście muzyczka nie bardzo pasuje. ale śpiewam, już znam na pamięć.
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------
patrzyłam też, co ludzie kupują na all dla dzieci i największą popularnością cieszą się nieodmiennie lego, barbie, kolejki, pociągi, jakaś drewniana kolejka eichorn, ale też właśnie littlest pet shop, co dla mnie jest nowością, nigdy czegoś takiego nie widziałam i domek kiddieland. fajna jest seria lego duplo wyprawa tygryska za 44 zł chyba ogólnie duplaki są strasznie drogie. widziałam też klocki hello kitty.
iizabela, a może te klocki hello kitty? taki domek. dziewczynki w tym wieku chyba lubią hello kitty, albo pepę. moim zdaniem obydwie zabawki są paskudne, ale robią furrorę.
mi się wydaje, że jakiś domek z lalką albo takim petkiem byłby fajny.
w przyszłym roku, jak założycie wątek świąteczny, wpiszę, że kupuję kuchnię. są cudowne kuchnie dla dzieci.
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------
http://allegro.pl/littlest-pet-shop-...903187970.html
http://www.ebay.co.uk/itm/MY-LITTLES...item2eb8d35038
http://www.ebay.co.uk/itm/MASSIVE-BO...item4ab0478660
fajne jest to, że domki można dokupywać, zwierzątka też i cały zestaw sobie stopniowo rozszerzać.
|