Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak to jest z internetem bezprzewodowym?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-02, 20:18   #8
201801022117
Konto usunięte

Dot.: Jak to jest z internetem bezprzewodowym?

Cytat:
Napisane przez _chocolate Pokaż wiadomość
Korzystałam przez rok z Play. Teraz mam vectrę - szybko i bez limitu, w dodatku znacznie taniej - to jest to
Miałam Play na kartę - tam jest chyba 4GB za 50zł i mi to starczało na miesiąc (a nie korzystam jakoś intensywnie). O filmach czy ściąganiu muzyki nie ma mowy O grafikę (czyli np. allegro) nie ma się co martwić, ale filmiki z youtube potrafią dużo ciągnąć, lepiej ograniczać. Jedna piosenka to średnio 20-30 MB.
Zainstaluj sobie FlashBlock, to zawsze trochę ogranicza, bo nie pobiera Ci reklam.
Chyba że weźmiesz jakiś duży abonament np. 20GB albo noce bez limitu, to wtedy w sumie nie odczujesz.
Ja też wcześniej miałam na kartę, i 2 GB mi na miesiąc starczyło, ale bez muzyki i YT. W tym momencie spokojnie mogę oglądać i filmiki, i ściągać muzykę, i nie liczyc każdego MB.

20GB to chyba w Play nie ma. Najwięcej jest 10, chyba bez limitu nocnego, pakiet portali społecznościowych gdzie nie zabiera transferu przy NK czy FB... No i ja płacę 39 złotych.
201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując