Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
Napisane przez neska22
zdjęli mi aparat z górnego łuku!!!! 
|

Cytat:
Napisane przez Haniula
ten gaz w trakcie porodu tak nie działa- ze się smiejesz . Podobno warto skorzystać jesli jest taka mozliwosc bo bardzo uspokaja, łatwiej się oddycha i ogolnie niby kobiety są spokojniejsze, co wtedy ułatwia poród.
W moim szpitalu jest, ale trzeba uprzedzic od razu przed wejsciem na porodowke ze chce sie korzystac. Ja raczej bede chciała
dziewczyny kupujecie karuzele do łózeczka?
|
Nie wiem czy we wszystkich krajach jest taki sam ale moja siostra mówiła mi że żałuje że go zaczęła wdychać bo zrobiło jej się słabo i mało co się nie
Cytat:
Napisane przez agacia_cz
może wiecie ile kosztuje badanie oznaczenia grupy krwi????
szukam przepisu na tego kurczaka w sosie cebulowym ktoś pamięta? będę wdzięczna bo nie wiem co jutro na obiad wyczarować
|
ja rok temu 20 zł. płaciłam.
A ten kurczak to w tej zupce cebulowej?? Jak tak to 1torebka zupy cebulowej, mieszamy ze smietanką(ja używam kremówki) pierś z kurczaka(ja przekrajam w cieńsze plastry) i do piekarnika(ok 20 minut). Z proporcjami nie pomogę bo na oko zawsze robię.
Monia kiedyż pisała że kroi pierś w drobniejsze kawałki, smaży i później dusi w tym sosie, wtedy nie trzeba zapiekać.
Edytowane przez kasikzaki
Czas edycji: 2011-11-02 o 20:59
|