Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-02, 20:58   #1457
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
zdjęli mi aparat z górnego łuku!!!!

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ten gaz w trakcie porodu tak nie działa- ze się smiejesz . Podobno warto skorzystać jesli jest taka mozliwosc bo bardzo uspokaja, łatwiej się oddycha i ogolnie niby kobiety są spokojniejsze, co wtedy ułatwia poród.
W moim szpitalu jest, ale trzeba uprzedzic od razu przed wejsciem na porodowke ze chce sie korzystac. Ja raczej bede chciała

dziewczyny kupujecie karuzele do łózeczka?
Nie wiem czy we wszystkich krajach jest taki sam ale moja siostra mówiła mi że żałuje że go zaczęła wdychać bo zrobiło jej się słabo i mało co się nie
Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
może wiecie ile kosztuje badanie oznaczenia grupy krwi????

szukam przepisu na tego kurczaka w sosie cebulowym ktoś pamięta? będę wdzięczna bo nie wiem co jutro na obiad wyczarować
ja rok temu 20 zł. płaciłam.
A ten kurczak to w tej zupce cebulowej?? Jak tak to 1torebka zupy cebulowej, mieszamy ze smietanką(ja używam kremówki) pierś z kurczaka(ja przekrajam w cieńsze plastry) i do piekarnika(ok 20 minut). Z proporcjami nie pomogę bo na oko zawsze robię.
Monia kiedyż pisała że kroi pierś w drobniejsze kawałki, smaży i później dusi w tym sosie, wtedy nie trzeba zapiekać.

Edytowane przez kasikzaki
Czas edycji: 2011-11-02 o 20:59
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora