2006-11-06, 14:33
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Cytat:
Napisane przez aniess
W przyszły poniedziałek nasza 4 rocznica
No i szukam prezentu. Wiem, że kupię mu na pewno koszulkę i czapkę- ale to wiem gdzie. Poza tym chciałabym sprawić mu jakiś inny prezent.
A mianowicie: poszewka na poduchę z pikantnymi wyznaniami :P napisanymi ręcznie, przeze mnie.
I stąd pytanie:
Gdzie znajdę poszewkę na poduchę- białą, albo po prostu w jakimś jasnym, jednolitym kolorze? No i pisaki. Wiem, że w Empiku (przynajmniej w Poznaniu) są pisaki do pisania po tkaninach, które się nie spiorą, pójdę sprawdzić rzecz jasna, ale może Wy coś wiecie na temat ich istnienia w lubelskim Empiku?
|
co do pisania na podszewce zajrzyj do sklepu dla artystow plastykow w bramie na Kołłątaja (uliczka między hotelem a nowym bankiem obok MacDonalda, po stronie Mac donalda wlaśnie jest wejście do bramy i takie strome schodki) albo na Zana. Tam Ci powinni coś doradzić do malowania po tkaninie no i polecam raczej coś sztywniejszego niż zwykła plócienna poszewka, może lniana?
poszewki moża czasem znaleźć na stoiskach z pościelą obok PKS - może znajdziesz jednolitą, czasem bywają tez w hipermarketach
|
|
|